Sandwichcookies med hvid chokoladeganache og appelsin

fork and spoon
Brød og kager
clock
0-30 min
sandwichcookies_med_hvid_chokoladeganache_og_appelsin
Del med en ven

Ingredienser

8 personer

150 g hvid chokolade 

0,75 dl piskefløde 

Revet skal fra økologisk appelsin 

50 g bitter appelsinmarmelade 

1 pakke shortbread småkager

Sådan gør du

Hak chokoladen fint og kom den i en skål. Varm fløden op til kogepunktet og hæld den over den hakkede chokolade. Lad det stå i 5 min mens chokoladen smelter og rør det så sammen til en glat masse.

Tilsæt revet appelsinskal. Lad ganachen køle af til den har tyknet. Smør halvdelen af småkagerne med appelsinmarmelade og brug en sprøjtepose eller plastpose med klippet hul til at sprøjte ganachen ud på den anden halvdel. Læg dem sammen til små kagesandwich. 

 

Energi pr. person: 1439KJ/344Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.: 
Protein: 3,8 g.
Kulhydrat: 54,1 g.
Fedt: 27,6 g.