HjemOpskrifterSandwichcookies med hvid chokoladeganache og appelsin
Sandwichcookies med hvid chokoladeganache og appelsin
Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
Ingredienser
8 personer
150 g hvid chokolade
0.75 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
revet øko appelsinskal (usprøjtet)
1 dl bitter appelsinmarmelade (50 g)
1 shortbread småkage
Sådan gør du
1.
Hak chokoladen fint og kom den i en skål.
2.
Varm fløden op til kogepunktet og hæld den over den hakkede chokolade.
3.
Lad det stå i 5 min mens chokoladen smelter og rør det så sammen til en glat masse.
4.
Tilsæt revet appelsinskal.
5.
Lad ganachen køle af til den har tyknet.
6.
Smør halvdelen af småkagerne med appelsinmarmelade og brug en sprøjtepose eller plastpose med klippet hul til at sprøjte ganachen ud på den anden halvdel.