4 personer
Dag 1:
1 hel kylling
2 spsk. olivenolie
2 citroner
2 hvidløg
1 dl frisk rosmarin
1 tsk. salt
1 tsk. peber
Dag 2:
4 sandwichboller
4 spsk. mayonnaise
8 skiver bacon
4 blade Icebergsalat
300 g kyllingebryst i mindre stykker, stegt fra Dag 1
8 skiver tomat
1 knivspids salt
Kværnet peber
Skyl og tør den hele kylling. Pensl med olivenolie og krydr med salt og peber. Kom den hele kylling i et ovnfast fad med citron, hvidløg, rosmarin og små kartofler. Giv den 1,5 time ved 200 grader.°
Steg baconskiver på pande til de er gyldne. Lad dem afdryppe på køkkenrulle.
Steg eller grill tomatskiver på en pande, krydr med salt og kværnet peber.
Lun og flæk sandwichbollen. Smør med mayonnaise på begge sider.
Kom 1 blad iceberg på hver underbolle.
Kom stykker af kylling, stegte tomater og bacon på. Kom overbollen på og server straks.
Energi pr. person: 2244 Kj/ 534 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 14,7 g.
Kulhydrat: 16 g.
Fedt: 9 g.