Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Samosa med kyllingefyld og raita
Samosa med kyllingefyld og raita
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
6 plader frossen butterdej
2 tsk garam masala
1.5 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt gurkemeje
0.5 tsk stødt chili
2 spsk olivenolie
1 løg
400 g hakket kyllingekød
100 g optøede ærter
1 tsk salt
æg til pensling
raita:
0.5 agurk
2.5 dl yoghurt 10%
1 spsk friskpresset limesaft
2 spsk hakket mynte
0.5 tsk salt
friskkværnet peber
Sådan gør du
1.
Læg alle plader butterdej til optøning på køkkenbordet.
2.
Varm en pande op og rist garam masala, spidskommen, gurkemeje og stødt chili i 2-3 minutter, så smagen kommer mere frem.
3.
Tilsæt olivenolie og 1 hakket løg.
4.
Lad det sautere i 5 minutter, eller til løgene er møre.
5.
Tilsæt hakket kyllingekød og giv panden lidt mere varme.
6.
Kom ærterne på panden, når kyllingekødet er brunet og smag til med salt.
7.
Lad det stå indtil brug.
8.
Halvér butterdejspladerne i kvadrater på ca. 10x10 cm.
9.
Rul hvert enkelt kvadrat ud til ca. 12x12 cm og placér dem på bagepapir i en bradepande.
10.
Dræn kyllingefyldet i en sigte.
11.
Læg ca. 1 spsk fyld på den ene trekants halvdel.
12.
Fold den anden over til en trekant.
13.
Luk dejen tæt ved at presse en gaffel rundt i kanten.
14.
Pensl med sammenpisket æg og bag dem ved 220°C i 15-17 minutter, til de er gyldne og sprøde.
15.
Halvér agurken og fjern kernerne med en ske.
16.
Skær den i små tern.
17.
Bland græsk yoghurt med limesaft, hakket mynte og agurketern.
18.
Smag til med salt og peber Tip: Servér gerne med sprød spidskålssalat med grønkål og granatæblekerner.
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11660 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
796 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
18.6 %
8.7 g
Kulhydrat:
24 %
11.2 g
Fedt:
57.4 %
12.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;