Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Saltimbocca med frisk salat og fritter
Saltimbocca med frisk salat og fritter
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 kalveschnitzler
4 parmaskinke
4 friske salvieblade
3 spsk hvedemel
20 g smør
2 spsk olivenolie
salt og friskkværnet peber
1 dl hvidvin
salat:
2 skyllede hjertesalat
2 spsk olivenolie
1 spsk friskpresset citronsaft
salt og friskkværnet peber
fritter:
800 g pommes frites fra frost
0.5 dl revet parmigiano reggiano
salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
1.
Bank schnitzlerne flade mellem to plastiskposer.
2.
Læg et stykke parmaskinke på hvert kødstykke og placer et salvieblad på parmaskinken.
3.
Stik en kødnål eller en tandstik i kødet for at holde skinken og salvien på plads.
4.
Vend siden, som ikke har skinke og salvie på, i lidt mel.
5.
Varm smør og olie op i en pande.
6.
Steg kødet på skinke-salvie siden i 1 minut.
7.
Vend kødet og steg yderligere i 1 minut.
8.
Drys med salt og peber.
9.
Tag kødet op og hold det lunt.
10.
Hæld hvidvin på panden og lad det koge ind, til der ca. er halvdelen tilbage.
11.
Pluk hjertesalaten i blade og vend bladene med citronsaft, olivenolie, salt og peber.
12.
Steg pommes frites sprøde i ovnen eller i en frituregryde.
13.
Drys fritterne med revet parmesan samt salt og peber.
14.
Anret kødet på en tallerken sammen med fritter og salat.
15.
Hæld pandesaucen over kødet og servér.
Salater
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
21035 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1026 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.8 g
Protein:
17.6 %
10.6 g
Kulhydrat:
35.2 %
21.2 g
Fedt:
45.8 %
12.7 g
Alkohol:
1.4 %
0.5 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;