Saltbagte kartofler med gorgonzolasmør

60-90 min
4 personer

Ingredienser

4 store bagekartofler.
1 æggehvide. 
1 dl groft salt.
50 g blødt smør. 
50 g gorgonzola.
Sort peber.

 

Prik kartoflerne flere steder med en nål eller gaffel og pensl dem med æggehvide. Rul dem i salt og bag dem i en bradepande i 1 time. 
Rør smør og gorgonzola sammen, krydr med peber og server i de varme, bagte kartofler.

Energi pr. person: 1129KJ/270Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,8 g.
Kulhydrat: 15,7 g.
Fedt: 9,2 g.

 

Prik kartoflerne flere steder med en nål eller gaffel og pensl dem med æggehvide. Rul dem i salt og bag dem i en bradepande i 1 time. 
Rør smør og gorgonzola sammen, krydr med peber og server i de varme, bagte kartofler.

Energi pr. person: 1129KJ/270Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,8 g.
Kulhydrat: 15,7 g.
Fedt: 9,2 g.