HjemOpskrifterSalatwraps med avocado og tomatsalat med bønner

Salatwraps med avocado og tomatsalat med bønner

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 avocadoer
  • 1 limefrugt
  • 0.5 rødløg
  • 0.5 fed hvidløg
  • 250 g tomater
  • 1 dåse kidneybønne
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 dl frisk basilikum
  • salt og sort peber
  • 1 hovedsalat
  • 200 g tilberedt oksesmåkød

Sådan gør du

  • 1.
    Mos avocadoerne og bland med saft fra en halv lime, finthakket rødløg og knust hvidløg.

  • 2.
    Smag til med salt.

  • 3.
    Skær tomaterne i både og bland med bønner, olivenolie og iturevne basilikumblade.

  • 4.
    Smag til med salt og sort peber.

  • 5.
    Skær kødet i strimler.

  • 6.
    Del salaten i blade og anret med bønnesalat, avocadomos og kød.

  • 7.
    Tip: Brug rester fra gårsdagens aftensmad, fx kylling, oksesteg, bøffer eller fx svinecarréen fra side 9.

  • 8.
    Prøv også med fisk eller skaldyr.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6117 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
435 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.5 g
Protein: 23.9 %6.1 g
Kulhydrat: 24.3 %6.2 g
Fedt: 51.8 %6.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;