Salatwraps med avocado og tomatsalat med bønner

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 avocadoer
1 lime
½ rødløg
½ fed hvidløg
250 g tomater
1 dåse kidneybønner
2 spsk olivenolie
1 håndfuld basilikum
Salt og peber
200 g rester af kød
1 hovedsalat

Sådan gør du

Mos avocadoerne og bland med saft fra en halv lime, finthakket rødløg og knust hvidløg. Smag til med salt. Skær tomaterne i både og bland med bønner, olivenolie og iturevne basilikumblade. Smag til med salt og sort peber. Skær kødet i strimler. Del salaten i blade og anret med bønnesalat, avocadomos og kød.

Tip: Brug rester fra gårsdagens aftensmad, fx kylling, oksesteg, bøffer eller fx svinecarréen fra side 9. Prøv også med fisk eller skaldyr.

Energi pr. person: 1596KJ/381Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,3 g.
Kulhydrat: 7,4 g.
Fedt: 6,8 g.