Salat med stegt laks og croutoner

fork and spoon
Salater
clock
0-30 min
salat med stegt laks
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 stk laksefilet
Salt og peber
5 spsk olivenolie
2 skiver MENY Ølandshvedebrød
4 hjertesalat
2 spsk creme fraiche 18 %
1 spsk citronsaft
Revet skal af 1 ubehandlet citron

Sådan gør du

Varm ovnen op til 200°C. Skær skindet af laksen og skær den i mindre stykker. Krydr med salt og peber. Varm 2 spsk olie i en nonstick pande og steg fisken ved hård varme på alle sider til den er sprød. Riv brødet i små stykker og vend det med 1 spsk olie. Krydr med salt og rist brødstykkerne sprøde i ovnen i 10 min. ved 200°C. Riv salaten i stykker og lav en dressing af creme fraiche, 2 spsk olivenolie og citronsaft. Fortynd evt. med lidt vand, hvis dressingen er for tyk. Smag til med salt og peber. Vend salat med dressing og citronskal. Top med ristet laks og croutoner.

 

Energifordeling pr. person: 1478KJ/353Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g.
Protein: 8 g.
Kulhydrat: 9 g.
Fedt: 9 g.