Salat af rosenkål, kandiseret ingefær, kidneybønner og citrongræs

fork and spoon
Salater
clock
0-30 min
Salat af rosenkål, kandiseret ingefær, kidneybønner og citrongræs
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

400 g rosenkål

1 stængel citrongræs

50 g kandiseret ingefær

1 ds kidneybønner

2 spsk mango-chilidressing

Sådan gør du

Befri rosenkål for de yderste blade. Snit dem fint, gerne på et mandolinjern. Skær bunden af citrongræsstænglen. Den hvide del kvartes på langs og hakkes herefter fint.

Skær kandiseret ingefær i mindre stykker og skyl og dræn kidneybønner. Vend rosenkål, citrongræs, kandiseret ingefær og kidneybønner sammen med mango-chilidressingen. Pynt med ekstra kandiseret ingefær på toppen.

 

Energi pr. person: 746 kJ /178 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,0 g
Fedt: 1,0 g
Kulhydrat: 14,0 g