Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Salat af rosenkål, kandiseret ingefær, kidneybønner og citrongræs

Bedømmelse (3)
0-30 min
4 personer

Ingredienser

400 g rosenkål

1 stængel citrongræs

50 g kandiseret ingefær

1 ds kidneybønner

2 spsk mango-chilidressing

Om råvarerne

Befri rosenkål for de yderste blade. Snit dem fint, gerne på et mandolinjern. Skær bunden af citrongræsstænglen. Den hvide del kvartes på langs og hakkes herefter fint.

Skær kandiseret ingefær i mindre stykker og skyl og dræn kidneybønner. Vend rosenkål, citrongræs, kandiseret ingefær og kidneybønner sammen med mango-chilidressingen. Pynt med ekstra kandiseret ingefær på toppen.

 

Energi pr. person: 746 kJ /178 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,0 g
Fedt: 1,0 g
Kulhydrat: 14,0 g

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Salat af rosenkål, kandiseret ingefær, kidneybønner og citrongræs

Befri rosenkål for de yderste blade. Snit dem fint, gerne på et mandolinjern. Skær bunden af citrongræsstænglen. Den hvide del kvartes på langs og hakkes herefter fint.

Skær kandiseret ingefær i mindre stykker og skyl og dræn kidneybønner. Vend rosenkål, citrongræs, kandiseret ingefær og kidneybønner sammen med mango-chilidressingen. Pynt med ekstra kandiseret ingefær på toppen.

 

Energi pr. person: 746 kJ /178 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,0 g
Fedt: 1,0 g
Kulhydrat: 14,0 g

Show on App only: