HjemOpskrifterSalat af rosenkål, kandiseret ingefær, kidneybønner og citrongræs

Salat af rosenkål, kandiseret ingefær, kidneybønner og citrongræs

Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 stilk citrongræs
  • 400 g rosenkål
  • 50 g kandiserede ingefær
  • 1 dåse kidneybønne
  • 20 g mango-chilidressing

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Befri rosenkål for de yderste blade.

  • 2.
    Snit dem fint, gerne på et mandolinjern.

  • 3.
    Skær bunden af citrongræsstænglen.

  • 4.
    Den hvide del kvartes på langs og hakkes herefter fint.

  • 5.
    Skær kandiseret ingefær i mindre stykker og skyl og dræn kidneybønner.

  • 6.
    Vend rosenkål, citrongræs, kandiseret ingefær og kidneybønner sammen med mango-chilidressingen.

  • 7.
    Pynt med ekstra kandiseret ingefær på toppen.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2431 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
269 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 5.4 g
Protein: 32.1 %5.1 g
Kulhydrat: 63.7 %10.1 g
Fedt: 4.2 %0.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;