HjemOpskrifterSalat af rabarber, granatæble, bøgehatte og feldsalat

Salat af rabarber, granatæble, bøgehatte og feldsalat

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

9 personer
  • 450 g (3 pakker) bøgehatte
  • 4 stilke rabarber
  • 2 granatæbler
  • 100 g (1 pakke) feldsalat
  • 1 1 flaske flydende frisk timian krydderi

Sådan gør du

  • 1.
    Bøgehatte skæres fri for rod og marineres i flydende timiankrydderi.

  • 2.
    Imens skylles rabarberstængler, blade og rod skæres fra og de skæres på skrå i tynde strimler.

  • 3.
    Feldsalaten skylles og drænes fri for væske.

  • 4.
    Granatæblet frigøres for kerner.

  • 5.
    Alle ingredienser vendes forsigtig sammen og anrettes i en passende skål.

  • 6.
    Serveringstip: Der toppes med lidt rabarber, granatæble og bøgehatte for det visuelle.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
1083 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
74 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 4.4 g
Protein: 31.9 %1.4 g
Kulhydrat: 52.1 %2.3 g
Fedt: 16 %0.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;