Salat af rabarber, granatæble, bøgehatte og feldsalat

fork and spoon
Salater
clock
0-30 min
Månedens salat
Del med en ven

Ingredienser

9 personer

3 pk.(450g) bøgehatte

4 stængler rabarber

2 stk. granatæbler

1 pk. (100g) feldsalat

1 flaske flydende timiankrydderi

Sådan gør du

Bøgehatte skæres fri for rod og marineres i flydende timiankrydderi. Imens skylles rabarberstængler, blade og rod skæres fra og de skæres på skrå i tynde strimler. Feldsalaten skylles og drænes fri for væske. Granatæblet frigøres for kerner. Alle ingredienser vendes forsigtig sammen og anrettes i en passende skål.  

Serveringstip: Der toppes med lidt rabarber, granatæble og bøgehatte for det visuelle.

 

Energi pr. person:   173 Kj/ 41,1 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 1,7 g
Kulhydrat: 7,5 g
Fedt: 1 g