Salat med råmarinerede rabarber, edamamebønner, feta og bagte rødbeder

fork and spoon
Salater
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

200 g rabarber

2 spsk balsamicoeddike
3 + 1 spsk olivenolie

Salt og peber

500 g rødbeder

300 g kogte og pillede edamamebønner (fra frost)

200 g feta

200 g spinat

Sådan gør du

Skær rabarberne i mindre stykker og vend dem med balsamicoeddike og 3 spsk olivenolie. Smag til med salt og peber. Skræl rødbederne og skær dem i både. Vend dem med 1 spsk olivenolie og lidt salt og fordel dem i en bradepande. Bag rødbederne i 20 min. ved 200 °C. Lad dem køle lidt af og vend dem med spinat, smuldret feta, edamamebønner samt rabarberne og deres marinade. 

 

 

Energi pr. person: 1661 KJ/397 Kcal. 

 

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 6 g.

Kulhydrat: 7,9 g.

Fedt: 6,1 g.