HjemOpskrifterSalat med råmarinerede rabarber, edamamebønner, feta og bagte rødbeder

Salat med råmarinerede rabarber, edamamebønner, feta og bagte rødbeder

Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 spsk hvid balsamicoeddike
  • 200 g rabarber
  • 4 spsk olivenolie
  • salt og sort peber
  • 500 g rødbeder
  • 300 g kogte og pillede edamamebønner
  • 200 g Puck® salatost i blok
  • 200 g spinatblade

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær rabarberne i mindre stykker og vend dem med balsamicoeddike og 3 spsk olivenolie.

  • 2.
    Smag til med salt og peber.

  • 3.
    Skræl rødbederne og skær dem i både.

  • 4.
    Vend dem med 1 spsk olivenolie og lidt salt og fordel dem i en bradepande.

  • 5.
    Bag rødbederne i 20 min. ved 200 °C.

  • 6.
    Lad dem køle lidt af og vend dem med spinat, smuldret feta, edamamebønner samt rabarberne og deres marinade.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6683 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
451 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.7 g
Protein: 18.9 %5.0 g
Kulhydrat: 18.6 %4.9 g
Fedt: 62.5 %7.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;