HjemOpskrifterSalat med confit de canard, æble og kartofler stegt i andefedt

Salat med confit de canard, æble og kartofler stegt i andefedt

Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 75 g confit de canard
  • 400 g kartofler
  • salt og sort peber
  • 1 spsk grov sennep
  • 1 spsk honning
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 æble
  • 150 g blandet salat

Sådan gør du

  • 1.
    Tør det meste fedt af andelårene, og læg dem i et ovnfast fad.

  • 2.
    Smelt 2 spsk. af andefedtet.

  • 3.
    Skær kartofler i tern, vend dem i andefedtet, krydr med salt og peber, og læg dem i fadet omkring andelårene.

  • 4.
    Steg i 20 min. ved 220°C.

  • 5.
    Rør en dressing af sennep, honning, æblecidereddike og olivenolie.

  • 6.
    Smag til med salt og peber.

  • 7.
    Skær æblet i tynde både, og pluk salaten i mindre stykker.

  • 8.
    Vend det sammen, og anret med and, stegte kartofler og dressing.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4404 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
514 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.5 g
Protein: 10.9 %3.3 g
Kulhydrat: 39.9 %12.1 g
Fedt: 49.2 %6.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;