Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Salat med kidneybønner og vandmelon
Salat med kidneybønner og vandmelon
Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
100 g tørrede røde kidneybønner
1 rosmarinkvist
havsalt
1 bundt grøn asparges
1 rødløg
1 spsk olivenolie
2 spsk æblecidereddike eller hvidvinseddike
0.5 spidskål eller sommerhvidkål
200 g vandmeloner
1 dl brøndkarse eller ærteskud
1 dl skovsyre
dressing:
saft fra 1 citron (usprøjtet)
2 spsk olivenolie
salt og sort peber
SÅDAN GØR DU
1.
Læg kidneybønner i blød i koldt vand natten over.
2.
Kog dem næste dag i frisk vand med lidt salt og rosmarin i 45-50 min.
3.
Skær bunden af aspargesene og skær i stykker på 3 cm.
4.
Skær løget i både.
5.
Varm 1 spsk. olivenolie i en pande og kom løgene i.
6.
Steg dem et par minutter.
7.
Kom eddike og asparges i panden og lad det simre videre til eddiken er kogt ind.
8.
Sluk for varmen og smag til med salt og peber.
9.
Snit kålen, og skær vandmelon i små tern.
10.
Rør en dressing af citronsaft, olivenolie, salt og peber.
11.
Vend det hele med dressingen, men gem lidt krydderurter og vandmelon til at pynte med til sidst.
Grøntsager
Snacks
Tilbehør
Frokost
Hovedret
SPISETID opskrift
Salater
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3782 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
313 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
3.2 g
Protein:
14 %
2.6 g
Kulhydrat:
43.4 %
8.0 g
Fedt:
42.6 %
3.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;