Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Salat med kidneybønner og vandmelon

30-60 min
4 personer

Ingredienser

100 g tørrede kidneybønner
1 kvist rosmarin

Salt

1 bundt grønne asparges

1 rødløg

1 spsk. Olivenolie

2 spsk. æble-cidereddike eller hvidvinseddike

½ spidskål eller sommerhvidkål

200 g vandmelon

1 håndfuld brøndkarse eller ærteskud
1 håndfuld skovsyre

 

Dressing:

Saft fra 1 citron

2 spsk. Olivenolie

Salt og sort peber

Læg kidneybønner i blød i koldt vand natten over. Kog dem næste dag i frisk vand med lidt salt og rosmarin i 45-50 min. Skær bunden af aspargesene og skær i stykker på 3 cm. Skær løget i både. Varm 1 spsk. olivenolie i en pande og kom løgene i. Steg dem et par minutter. Kom eddike og asparges i panden og lad det simre videre til eddiken er kogt ind.  Sluk for varmen og smag til med salt og peber.

Snit kålen, og skær vandmelon i små tern. Rør en dressing af citronsaft, olivenolie, salt og peber. Vend det hele med dressingen, men gem lidt krydderurter og vandmelon til at pynte med til sidst.

 

Energi pr. person: 1091KJ/261Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,1 g. 
Kulhydrat: 8,3 g.
Fedt: 6,1 g.

Salat med kidneybønner og vandmelon

Læg kidneybønner i blød i koldt vand natten over. Kog dem næste dag i frisk vand med lidt salt og rosmarin i 45-50 min. Skær bunden af aspargesene og skær i stykker på 3 cm. Skær løget i både. Varm 1 spsk. olivenolie i en pande og kom løgene i. Steg dem et par minutter. Kom eddike og asparges i panden og lad det simre videre til eddiken er kogt ind.  Sluk for varmen og smag til med salt og peber.

Snit kålen, og skær vandmelon i små tern. Rør en dressing af citronsaft, olivenolie, salt og peber. Vend det hele med dressingen, men gem lidt krydderurter og vandmelon til at pynte med til sidst.

 

Energi pr. person: 1091KJ/261Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,1 g. 
Kulhydrat: 8,3 g.
Fedt: 6,1 g.