Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Salat med kidneybønner og vandmelon
Salat med kidneybønner og vandmelon
Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
100 g tørrede røde kidneybønner
1 rosmarinkvist
havsalt
1 bundt grøn asparges
1 rødløg
1 spsk olivenolie
2 spsk æblecidereddike eller hvidvinseddike
0.5 spidskål eller sommerhvidkål
200 g vandmeloner
1 dl brøndkarse eller ærteskud
1 dl skovsyre
dressing:
saft fra 1 citron (usprøjtet)
2 spsk olivenolie
salt og sort peber
Sådan gør du
1.
Læg kidneybønner i blød i koldt vand natten over.
2.
Kog dem næste dag i frisk vand med lidt salt og rosmarin i 45-50 min.
3.
Skær bunden af aspargesene og skær i stykker på 3 cm.
4.
Skær løget i både.
5.
Varm 1 spsk. olivenolie i en pande og kom løgene i.
6.
Steg dem et par minutter.
7.
Kom eddike og asparges i panden og lad det simre videre til eddiken er kogt ind.
8.
Sluk for varmen og smag til med salt og peber.
9.
Snit kålen, og skær vandmelon i små tern.
10.
Rør en dressing af citronsaft, olivenolie, salt og peber.
11.
Vend det hele med dressingen, men gem lidt krydderurter og vandmelon til at pynte med til sidst.
Grøntsager
Snacks
Tilbehør
Frokost
Hovedret
SPISETID opskrift
Salater
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3782 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
313 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
3.2 g
Protein:
14 %
2.6 g
Kulhydrat:
43.4 %
8.0 g
Fedt:
42.6 %
3.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;