Salat med grillet kyllinginderfilet, grillede asparges og jordbær

fork and spoon
Salater
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

Salat

2x260 g kyllingeinderfilet
250 g grønne asparges
450 g rensede jordbær i halve/kvarte
200 g hovedsalat, skyllet og slynget
2 spsk. timianblade
Salt og kværnet peber

Brødcroutoner

200 g daggammelt brød i grove tern
2 spsk. olivenolie
salt

Mormor dressing

1 dl fløde
3 spsk. citronsaft
1 tsk. citronskal
1 tsk. sukker
Kværnet peber

Pynt
Timian

Sådan gør du

Alle ingredienser til dressingen rystes sammen i en meljævner.
Lad den trække på køl i ½ time.

Grill kyllingeinderfileterne i 3-4 min på hver side. Krydr med salt og peber og drys med frisk timian.
Bræk bunden af asparges hvor den ”knækker” naturligt. Skyl og grill dem på grillpande i 4 min til de har fået grillstreger.

Varm en pande op med olivenolie, brødctroutonerne ristes ved lav varme i ca. 20 min til de er gyldne og sprøde.

Anret på et stort fad eller 4 tallerkener, hovedsalat, grillede grønne asparges, brødcroutoner og jordbær. Fordel grillet kyllingeinderfiletstykker på salaten og dryp med mormor dressing.

Energi pr. person:
2166 kJ   (516 kcal)

Energifordeling pr. 100g
Protein: 26 %
Fedt: 42 %
Kulhydrat: 32 %