4 personer
1 bakke Napolitanasalat, skyllet og slynget
1 bundt forårsløg
1 aubergine i skiver
2 dl couscous
1 citronsaft og skal
½ dl olivenolie
1 frisk rød chili i tern
2 dl hakket persille
1 dl grønne oliven (100 g med sten)
Lav couscous efter forskriften på pakken, lad det stå og afkøle.
Grill forårsløg og aubergineskiver, lad det afkøle.
Bland det afkølede couscous med citronsaft og -skal, olivenolie, frisk chili og hakket persille.
På en tallerken anrettes sprød Napolitanasalat med grillet aubergine, grillede forårsløg, couscous og grønne oliven.
Drys med salt og peber.
Energi pr. person:
1189 kJ (283 kcal)
Energifordeling pr. 100g
Protein: 10 %
Fedt: 41 %
Kulhydrat: 49 %