HjemOpskrifterSalat med grillede forårsløg, aubergine, oliven og couscous

Salat med grillede forårsløg, aubergine, oliven og couscous

Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 pakke napolitana salat
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 aubergine i skiver
  • 2 dl couscousgryn
  • skal og saft fra 1 citron (usprøjtet)
  • 0.5 dl olivenolie
  • 1 rød chilipeber
  • 2 dl hakket kruspersille
  • 1 dl grøn oliven med sten

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Lav couscous efter forskriften på pakken, lad det stå og afkøle.

  • 2.
    Grill forårsløg og aubergineskiver, lad det afkøle.

  • 3.
    Bland det afkølede couscous med citronsaft og -skal, olivenolie, frisk chili og hakket persille.

  • 4.
    På en tallerken anrettes sprød Napolitanasalat med grillet aubergine, grillede forårsløg, couscous og grønne oliven.

  • 5.
    Drys med salt og peber.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4893 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
515 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.5 g
Protein: 10.4 %3.1 g
Kulhydrat: 48.4 %14.6 g
Fedt: 41.2 %5.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;