Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Salat med grillede forårsløg, aubergine, oliven og couscous

Ingen bedømmelser endnu
30-60 min
4 personer

Ingredienser

1 bakke Napolitanasalat, skyllet og slynget
1 bundt forårsløg
1 aubergine i skiver
2 dl couscous
1 citronsaft og skal
½ dl olivenolie
1 frisk rød chili i tern
2 dl hakket persille
1 dl grønne oliven (100 g med sten)

Lav couscous efter forskriften på pakken, lad det stå og afkøle.

Grill forårsløg og aubergineskiver, lad det afkøle.

Bland det afkølede couscous med citronsaft og -skal, olivenolie, frisk chili og hakket persille.

På en tallerken anrettes sprød Napolitanasalat med grillet aubergine, grillede forårsløg, couscous og grønne oliven.

Drys med salt og peber.

 

Energi pr. person:
1189 kJ (283 kcal)

Energifordeling pr. 100g
Protein: 10 %
Fedt: 41 %
Kulhydrat: 49 % 

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.

Lav couscous efter forskriften på pakken, lad det stå og afkøle.

Grill forårsløg og aubergineskiver, lad det afkøle.

Bland det afkølede couscous med citronsaft og -skal, olivenolie, frisk chili og hakket persille.

På en tallerken anrettes sprød Napolitanasalat med grillet aubergine, grillede forårsløg, couscous og grønne oliven.

Drys med salt og peber.

 

Energi pr. person:
1189 kJ (283 kcal)

Energifordeling pr. 100g
Protein: 10 %
Fedt: 41 %
Kulhydrat: 49 %