Salat med fennikel, æble, mozzarella og bacon

fork and spoon
Salater
clock
0-30 min
Salat med fennikel, æble, mozzarella og bacon
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

250 g bacon i tern

1 tsk. dijonsennep

1 tsk. honning

2 spsk. citronsaft

4 spsk. olivenolie

2 spsk. hakket estragon

Salt og sort peber

1 fennikel

2 æbler

1 frillice- eller bionda-salat

250 g frisk mozzarella

Sådan gør du

Steg bacon sprød i en tør pande. Kom det over på et par stykker køkkenrulle. Rør en dressing af sennep, honning, citronsaft og olivenolie. Kom estragon i, og smag til med salt og peber. Skær fennikel og æble i tynde skiver med et mandolinjern, og pluk salaten i mindre stykker. Vend det sammen med dressingen, og anret med mozzarella og stegt bacon.

 

Energi pr. person: 2205KJ/527Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,8 g.
Kulhydrat: 3,2 g.
Fedt: 13,7 g.