Jubilæum
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Salat med fennikel, æble, mozzarella og bacon

Bedømmelse (1)
0-30 min
4 personer

Ingredienser

250 g bacon i tern

1 tsk. dijonsennep

1 tsk. honning

2 spsk. citronsaft

4 spsk. olivenolie

2 spsk. hakket estragon

Salt og sort peber

1 fennikel

2 æbler

1 frillice- eller bionda-salat

250 g frisk mozzarella

Om råvarerne

Steg bacon sprød i en tør pande. Kom det over på et par stykker køkkenrulle. Rør en dressing af sennep, honning, citronsaft og olivenolie. Kom estragon i, og smag til med salt og peber. Skær fennikel og æble i tynde skiver med et mandolinjern, og pluk salaten i mindre stykker. Vend det sammen med dressingen, og anret med mozzarella og stegt bacon.

 

Energi pr. person: 2205KJ/527Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,8 g.
Kulhydrat: 3,2 g.
Fedt: 13,7 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Salat med fennikel, æble, mozzarella og bacon

Steg bacon sprød i en tør pande. Kom det over på et par stykker køkkenrulle. Rør en dressing af sennep, honning, citronsaft og olivenolie. Kom estragon i, og smag til med salt og peber. Skær fennikel og æble i tynde skiver med et mandolinjern, og pluk salaten i mindre stykker. Vend det sammen med dressingen, og anret med mozzarella og stegt bacon.

 

Energi pr. person: 2205KJ/527Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,8 g.
Kulhydrat: 3,2 g.
Fedt: 13,7 g.