HjemOpskrifterSalat med blåskimmelost og kanelbagte æbler

Salat med blåskimmelost og kanelbagte æbler

Måltidstype:
Madpakke
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
bagte æbler
  • 3 ingrid marie æbler i både med skal
  • 30 g sukker
  • 0.5 tsk stødt kanel
brødcroutons
  • 150 g brød i skiver
  • 25 g smør
  • 1 spsk olivenolie
  • 0.5 tsk havsalt
  • 100 g Arla® Laktosefri friskost naturel
  • 90 g granatæbler
  • 100 g blåbær
  • 100 g fintsnittet grønkål
dressing
  • 1 spsk grov sennep
  • 1 spsk honning
  • 1 spsk hvid balsamicoeddike
  • 2 spsk olivenolie

Sådan gør du

  • 1.
    Kom æblebåde i et ildfast fad, vend dem rundt med rørsukker og kanel.

  • 2.
    Kom dem i ovn ved 125 grader i 55 min. til de er bagte, men stadig faste.

  • 3.
    Lad dem afkøle lidt.

  • 4.
    Varm en pande op med smør og olivenolie.

  • 5.
    Sauter brød i skiver på panden ved medium varme til de er gyldne og ristede.

  • 6.
    Anret på et stort fad.

  • 7.
    Snittet grønkål, stykker af de bagte æbler, brødcrouton med stykker af skimmelost Germain Langres, granatæblekerner og blåbær.

  • 8.
    Pisk med en gaffel sennep, honning og eddike sammen.

  • 9.
    Hæld olivenolie langsomt i og pisk dressingen sammen Lige inden anretning dryppes med sennepsdressingen og krydr salaten med seasalt og friskkværnet peber.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6592 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
619 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.0 g
Protein: 7 %2.5 g
Kulhydrat: 45.9 %16.7 g
Fedt: 47.1 %7.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;