HjemOpskrifterSalat med blåskimmelost og kanelbagte æbler
Salat med blåskimmelost og kanelbagte æbler
Måltidstype:
Madpakke
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
Ingredienser
4 personer
bagte æbler
3 ingrid marie æbler i både med skal
30 g sukker
0.5 tsk stødt kanel
brødcroutons
150 g brød i skiver
25 g smør
1 spsk olivenolie
0.5 tsk havsalt
100 g Arla® Laktosefri friskost naturel
90 g granatæbler
100 g blåbær
100 g fintsnittet grønkål
dressing
1 spsk grov sennep
1 spsk honning
1 spsk hvid balsamicoeddike
2 spsk olivenolie
Sådan gør du
1.
Kom æblebåde i et ildfast fad, vend dem rundt med rørsukker og kanel.
2.
Kom dem i ovn ved 125 grader i 55 min. til de er bagte, men stadig faste.
3.
Lad dem afkøle lidt.
4.
Varm en pande op med smør og olivenolie.
5.
Sauter brød i skiver på panden ved medium varme til de er gyldne og ristede.
6.
Anret på et stort fad.
7.
Snittet grønkål, stykker af de bagte æbler, brødcrouton med stykker af skimmelost Germain Langres, granatæblekerner og blåbær.
8.
Pisk med en gaffel sennep, honning og eddike sammen.
9.
Hæld olivenolie langsomt i og pisk dressingen sammen
Lige inden anretning dryppes med sennepsdressingen og krydr salaten med seasalt og friskkværnet peber.