4 personer
Bagte æbler:
3 Ingrid Marie æbler i både med skal. 350 g
30 g sukker
1/2 tsk. stødt kanel
Brødcroutons:
150 g brød i skiver
25 g smør
1 spsk. olivenolie
½ seasalt
100 g Germain Langres i skiver
1/2 granatæblekerner 90 g
100 g blåbær
100 g grønkål, fintsnittet
Dressing:
1 spsk. grov sennep
1 spsk. honning
1 spsk. lys balsamicoeddike
2 spsk. olivenolie
Kom æblebåde i et ildfast fad, vend dem rundt med rørsukker og kanel. Kom dem i ovn ved 125 grader i 55 min. til de er bagte, men stadig faste. Lad dem afkøle lidt.
Varm en pande op med smør og olivenolie. Sauter brød i skiver på panden ved medium varme til de er gyldne og ristede.
Anret på et stort fad. Snittet grønkål, stykker af de bagte æbler, brødcrouton med stykker af skimmelost Germain Langres, granatæblekerner og blåbær.
Pisk med en gaffel sennep, honning og eddike sammen. Hæld olivenolie langsomt i og pisk dressingen sammen
Lige inden anretning dryppes med sennepsdressingen og krydr salaten med seasalt og friskkværnet peber.
Energi pr. person: 2057 kJ /490 kcal
Energifordeling pr. 100g
Protein: 8 %
Fedt: 53 %
Kulhydrat: 39 %