HjemOpskrifterSalat med bagte rødbeder, parmaskinke og feta

Salat med bagte rødbeder, parmaskinke og feta

Måltidstype:
Salater
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 500 g rødbeder
  • 100 g parmaskinke
  • 150 g Puck® salatost i blok
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 spsk hvid balsamicoeddike
  • 0.5 bakke rucolasalat
  • salt og sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skrub rødbederne og kog dem i saltet vand i 30 min.

  • 2.
    Lad dem køle af og smut skrællen af.

  • 3.
    Del rødbederne i mindre stykker.

  • 4.
    Anret rødbederne med parmaskinke og smuldret feta.

  • 5.
    Dryp med olivenolie og balsamico og pynt med rucolablade.

  • 6.
    Krydr med sort peber.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5030 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
579 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.6 g
Protein: 20.6 %7.0 g
Kulhydrat: 19 %6.5 g
Fedt: 60.4 %9.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;