4 personer
Salat:
2 avocadoer, halveret og skåret i tynde skiver
½ bakke napolitana salat
1 bdt. asparges
1 spsk. ristede sesamfrø
Dressing:
1 spsk. limesaft
1 spsk. honning
3 spsk. olivenolie
Salt og friskkværnet peber
Semidried tomater:
½ bakke Romantic store blomme-cherrytomater
½ tsk. salt
Friskkværnet peber
0,5 dl olivenolie
1 tsk. sukker
1 lille bdt. frisk timian
Semidried tomater:
Halver tomaterne og vend dem forsigtigt sammen med olie, timian, salt, peber og sukker. Placer dem herefter med skærefladen opad på en bradepande med bagepapir. Bages i ca. 2,5 time ved 100 grader.
Salat og dressing:
Bland limesaft, honning og olie sammen i en skål, smag til med salt og peber og stil til side. Skyl salaten.
Asparges steges på en tør grillpande, tryk let med en spatel el. lign. for at opnå det bedste resultat af grillstriber. Vend asparges i en smule af dressingen. Skyl salaten og find et stort fad/tallerken til anretning. Anbring de grillede asparges først og efterfølgende den skyllede salat (dryp en smule dressing over salaten). De skårne avocadoer anbringes ved siden af salaten og de ristede sesamkerner hældes over. Til sidst anbringes de semidried tomater på fadet.
Energi pr. person: 1533 Kj/ 365 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,3 g.
Kulhydrat: 12,1 g.
Fedt: 12,8 g.