Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Julen
Nytårsfesten
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Salat med avocado og semidried tomater
Salat med avocado og semidried tomater
Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
salat:
2 avocadoer, halveret og skåret i tynde skiver
0.5 pakke napolitana salat
1 bundt grøn asparges
1 spsk ristede sesamfrø
dressing:
1 spsk friskpresset limesaft
1 spsk honning
3 spsk olivenolie
salt og friskkværnet peber
semidried tomater:
0.5 bakke cherrytomat
0.5 tsk salt
friskkværnet peber
0.5 spsk olivenolie
1 tsk sukker
1 bundt frisk timian
SÅDAN GØR DU
1.
Semidried tomater: Halver tomaterne og vend dem forsigtigt sammen med olie, timian, salt, peber og sukker.
2.
Placer dem herefter med skærefladen opad på en bradepande med bagepapir.
3.
Bages i ca. 2,5 time ved 100 grader.
4.
Salat og dressing: Bland limesaft, honning og olie sammen i en skål, smag til med salt og peber og stil til side.
5.
Skyl salaten.
6.
Asparges steges på en tør grillpande, tryk let med en spatel el. lign. for at opnå det bedste resultat af grillstriber.
7.
Vend asparges i en smule af dressingen.
8.
Skyl salaten og find et stort fad/tallerken til anretning.
9.
Anbring de grillede asparges først og efterfølgende den skyllede salat (dryp en smule dressing over salaten).
10.
De skårne avocadoer anbringes ved siden af salaten og de ristede sesamkerner hældes over.
11.
Til sidst anbringes de semidried tomater på fadet.
Klima Kærlig opskrift
Tilbehør
Frokost
Salater
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5844 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
699 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.8 g
Protein:
4.1 %
1.7 g
Kulhydrat:
9.2 %
3.8 g
Fedt:
86.7 %
16.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;