HjemOpskrifterSaftige, søde rødbedeis med hindbær og chokolade

Saftige, søde rødbedeis med hindbær og chokolade

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
  • 100 g hindbær
  • 2 store rødbeder (ca. 700 g)
  • 100 g flormelis
  • 400 g græsk yoghurt
  • 0.5 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 50 g mørk chokolade

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skræl rødbederne og kør rødbederne gennem en juicer for at udvinde saften.

  • 2.
    Alternativt kan du rive rødbederne groft og klemme saften ud gennem en si.

  • 3.
    Der skal være cirka en deciliter juice.

  • 4.
    Blend hindbær sammen med rødbedesaft og halvdelen af flormelissen.

  • 5.
    Fordel blandingen i otte ispindeforme.

  • 6.
    Bland resten af flormelissen med yoghurt og piskefløde.

  • 7.
    Hak chokoladen, og vend sammen med yoghurtblandingen og hæld det i ispindeformene.

  • 8.
    Kom pinde i og frys isene natten over.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6253 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
625 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.2 g
Protein: 6.9 %2.5 g
Kulhydrat: 49 %18.0 g
Fedt: 44.1 %7.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;