Saftige, søde rødbedeis med hindbær og chokolade

fork and spoon
Dessert
clock
120+ min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer

2 store rødbeder (ca. 700 g)
100 g hindbær
100 g flormelis
400 g græsk yoghurt 10%
½ dl piskefløde
50 g mørk chokolade

Sådan gør du

Skræl rødbederne og kør rødbederne gennem en juicer for at udvinde saften. Alternativt kan du rive rødbederne groft og klemme saften ud gennem en si. Der skal være cirka en deciliter juice. Blend hindbær sammen med rødbedesaft og halvdelen af flormelissen. Fordel blandingen i otte ispindeforme. Bland resten af flormelissen med yoghurt og piskefløde. Hak chokoladen, og vend sammen med yoghurtblandingen og hæld det i ispindeformene. Kom pinde i og frys isene natten over.

Energi pr. person:
635 kJ (152 kcal)

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,6 g
Kulhydrat: 18 g
Fedt: 8,1 g