Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Rustik grovtærte med fennikel, spinat, forårsløg og salatost
Rustik grovtærte med fennikel, spinat, forårsløg og salatost
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
Tærtedej:
200 g grahamsmel
200 g hvedemel
1 tsk havsalt
200 g smør
6 spsk koldt vand
Fyld:
6 æg
1.5 dl mælk
havsalt
friskkværnet peber
4 stilke timianblade
Grønt:
50 g hel spinat
125 g forårsløg
350 g fennikler
150 g Puck® salatost i blok
Pynt:
100 g cherrytomater
50 g ærter i bælg
SÅDAN GØR DU
1.
Kom grahamsmel, hvedemel og salt i en skål.
2.
Kom tern af koldt smør i og bland dejen sammen med koldt vand.
3.
Lad dejen hvile i 20 minutter på køl.
4.
Rul dejen ud til en rektangel mellem 2 stykker bagepapir, fold en kant hele vejen rundt, så æggemassen ikke løber ud.
5.
Tærtebunden kommes på en bageplade og bages ved 200°C i 15 minutter.
6.
Pisk æg, mælk, salt, peber og friske, skyllede timianstilke sammen.
7.
Skyl spinat, skær forårsløg i skiver og skær fennikel i grove stykker.
8.
Kom det på tærtebunden med brud af salatost.
9.
Hæld æggeblandingen over og bag tærten ved 200°C i 30-35 minutter.
10.
Pynt tærten med halve cherrytomater og friskbælgede ærter.
Tærter
Grøntsager
Klima Kærlig opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15791 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
796 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.8 g
Protein:
13 %
6.1 g
Kulhydrat:
32.2 %
15.1 g
Fedt:
54.8 %
11.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;