HjemOpskrifterRussisk shashlik med peberfrugter

Russisk shashlik med peberfrugter

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 8 træspyd
  • 700 g flanksteaks
  • 1 løg
  • 1 tsk tørret chiliflage
  • 2 fed hvidløg
  • 1 citron (usprøjtet)
  • 1 tsk røget paprika
  • 1 tsk salt
  • 2 rødløg
  • 1 gul peberfrugt
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 rød peberfrugt

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær flanksteak i tern à 4 x 4 cm.

  • 2.
    Vend kødet i en skål med 1 revet løg, chiliflager, 2 fed knust hvidløg, saften fra 1 citron, røget paprika og salt.

  • 3.
    Lad det trække smag i minimum 30 minutter.

  • 4.
    Varm grillen op, og læg træspyd i vand i 15 minutter.

  • 5.
    Skær rødløg i kvarte og peberfrugter i firkanter.

  • 6.
    Lav spyd med skiftevis grønt og kød, og grill dem ved direkte varme, til de er gyldne og gennemstegte på begge sider i cirka 5-7 minutter.

  • 7.
    Serveringstip: Servér grillspyd med grøn salat, fladbrød og yoghurt rørt med mynte og limesaft.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4927 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
321 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.0 g
Protein: 55.5 %10.5 g
Kulhydrat: 15.2 %2.9 g
Fedt: 29.3 %2.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;