Russisk shashlik med peberfrugter

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4-8 træspyd

700 g flanksteak

1 løg

1 tsk chiliflager

2 fed hvidløg

1 citron

1 tsk røget paprika

1 tsk salt

2 rødløg

1 gul peber

1 grøn peber

1 rød peber

Sådan gør du

Skær flanksteak i tern à 4 x 4 cm. Vend kødet i en skål med 1 revet løg, chiliflager, 2 fed knust hvidløg, saften fra 1 citron, røget paprika og salt. Lad det trække smag i minimum 30 minutter. Varm grillen op, og læg træspyd i vand i 15 minutter. Skær rødløg i kvarte og peberfrugter i firkanter. Lav spyd med skiftevis grønt og kød, og grill dem ved direkte varme, til de er gyldne og gennemstegte på begge sider i cirka 5-7 minutter.

 

Serveringstip: Servér grillspyd med grøn salat, fladbrød og yoghurt rørt med mynte og limesaft.

 

Energi pr. person: 1385 kJ/330 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,5 g
Fedt: 3,0 g
Kulhydrat: 3,0 g