Ruller med mortadella og mascarpone

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer


4 tykke (2 mm) skiver mortadella (100-150 g) 


200 g Galbani Mascarpone 


70 g valnødder Salt og peber 


Finthakket frisk oregano 


Eventuelt en halv agurk (se Tip) 


Eventuelt lidt revet citronskal (se Tip) 

Sådan gør du

Bland mascarpone med rigeligt salt, peber, frisk oregano og knuste valnødder. Fordel blandingen på hver mortadellaskive og form dem forsigtigt som en rulle. Pak dem ind i stanniol og sæt dem i køleskabet i et par timer eller i fryseren, hvis de skal serveres kort efter. Tag dem ud igen og skær rullerne i mindre skiver (cirka 1,5-2 cm). Tip: Servér gerne rullerne på en skive agurk for at give lidt sprødhed og riv lidt citronskal over. Du kan også udskifte mortadella med parmaskinke.

Gengivet med tilladelse fra Moderne Mama.