HjemOpskrifterRuller med mortadella og mascarpone

Ruller med mortadella og mascarpone

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
  • 4 skiver mortadella pølser
  • 70 g valnøddekerner
  • 200 g mascarpone
  • salt og sort peber
  • finthakket frisk oregano
  • 1 halv agurk
  • citronskal (usprøjtet)

Sådan gør du

  • 1.
    Bland mascarpone med rigeligt salt, peber, frisk oregano og knuste valnødder.

  • 2.
    Fordel blandingen på hver mortadellaskive og form dem forsigtigt som en rulle.

  • 3.
    Pak dem ind i stanniol og sæt dem i køleskabet i et par timer eller i fryseren, hvis de skal serveres kort efter.

  • 4.
    Tag dem ud igen og skær rullerne i mindre skiver (cirka 1,5-2 cm).

  • 5.
    Tip: Servér gerne rullerne på en skive agurk for at give lidt sprødhed og riv lidt citronskal over.

  • 6.
    Du kan også udskifte mortadella med parmaskinke.

  • 7.
    Gengivet med tilladelse fra Moderne Mama.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5477 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1767 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.3 g
Protein: 11.2 %11.6 g
Kulhydrat: 4.5 %4.6 g
Fedt: 84.3 %40.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;