Rugsandwich med kartoffel, agurk & laks

fork and spoon
Frokost
clock
0-30 min
Rugsandwich
Del med en ven

Ingredienser

2 personer

1 skoleagurk
3 – 4 kogte kartofler
150 g varmrøget laks
2 spsk. rygeost
Purløg
Salt
Friskkværnet peber
4 skiver groft rugbrød

Sådan gør du

Skær agurk og kartofler
i skiver.

 

Del laksen i mindre stykker, brug en gaffel og rør den sammen med rygeost og purløg.

Smag til med salt og peber.

Fordel laksen på de to brødskiver, og læg agurk og kartoffel oven på.

Læg låg på, og pak sandwichene stramt ind i plastfilm, lige til at tage med.

Energi pr. person: 2971kj/707 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g. Protein: 7,3 g. Kulhydrat: 32,4 g. Fedt: 3,4 g.