Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Rugmelstegt rødspætte og varm kålsalat med kartofler og persilledressing
Rugmelstegt rødspætte og varm kålsalat med kartofler og persilledressing
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 spsk vindruekerneolie
700 g små kartofler
salt og sort peber
400 g blandet kål: f.eks. spidskål, rosenkål og grønkål
1 bundt kruspersille
saft og revet skal af 0.5 citron (usprøjtet)
3 spsk olivenolie
fisk:
4 små flåede rødspætter
2 dl rugmel
2 tsk flagesalt
sort peber
1 spsk smør
1 spsk vindruekerneolie til stegning
SÅDAN GØR DU
1.
Skrub kartoflerne og vend dem med 1 spsk. vindruekerneolie, salt og peber.
2.
Kom dem i en stor bradepande med bagepapir og steg dem ved 200°C i 20 min.
3.
Skær imens kålen i grove stykker – hvis du bruger rosenkål skal de halveres.
4.
Tag kartoflerne ud og vend kålen med dem.
5.
Kom det hele tilbage i ovnen i 15 min.
6.
Til dressing hakkes persillen fint og blandes med citronsaft-, skal og olivenolie.
7.
Smag til med salt og peber og vend dressingen i de varme kartofler og kålen.
8.
Til fiskene blandes rugmel med flagesalt og godt med sort peber.
9.
Kom det i en dyb tallerken og vend fiskene i blandingen.
10.
Varm smør og olie i en eller to pander og steg fiskene gyldne, ca. 5-6 min. pr. side, afhængig af tykkelse.
Fisk og skaldyr
SPISETID opskrift
Salater
Dip og dressinger
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10886 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
453 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.9 g
Protein:
32.9 %
8.8 g
Kulhydrat:
33.1 %
8.8 g
Fedt:
34 %
4.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;