Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Rugmel stegt rødspætte med saltet kål
Rugmel stegt rødspætte med saltet kål
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 dl rugmel
4 flåede rødspætter
50 g smør
salt & sort peber
saltet kål
1 spidskål i tynde strimler
1 spsk groft salt
skal og saft af 1 citron (usprøjtet)
2 spsk kapers
1 dl hakket kruspersille
50 g tørrede tranebær
600 g tilbehør: kogte små nye kartofler
hakket kruspersille
Sådan gør du
1.
Kom snittet spidskål i et dørslag med groft salt.
2.
Lad det salte i min 30 min.
3.
Skylles herefter i koldt vand og afdryppes godt.
4.
Vend citron skal, citron saft, hakket kapers, hakket persille og soltørret tranebær i.
5.
Drys med groft kværnet peber.
6.
Skyl rødspætter i koldt vand.
7.
Dup dem tørre med køkken rulle.
8.
Kom rugmel på en tallerken, vend salt og frisk kværnet peber i.
9.
Vend rødspætter godt i rugmel på begge sider.
10.
Varm smør op til det bruser på 2 pander.
11.
Kom rødspætter på panden med den mørke skindside nederst og steg den ved medium varme i 5-6 min. hold fisken lidt nede på panden med en palet.
12.
Vendes kun EN gang og steger færdig på den anden side i 5-6 min.
13.
Hvis man skal stege flere rødspætter kan man holde dem lune i ovnen indtil alle rødspætter er stegt.
14.
Anret på store lune tallerkener stegt rødspætte med saltet spidskål og nye kartofler.
Fisk og skaldyr
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9490 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
352 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.9 g
Protein:
38 %
7.9 g
Kulhydrat:
37.8 %
7.8 g
Fedt:
24.2 %
2.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;