HjemOpskrifterRugcanapéer med hummer og melon

Rugcanapéer med hummer og melon

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 skiver rugbrød (tynde skiver)
  • 1 spsk vindruekerneolie
  • 1 groft salt
  • 1 kogt hummer
  • 75 g galiamelon
  • 1 tsk sesamolie
  • 1 tsk revet frisk ingefær
  • 2 tsk sojasauce
  • 2 tsk friskpresset citronsaft
  • 1 spsk hakket purløg

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Pensl brødet med olie og rist det sprødt i ovnen i 10 min. ved 180°C.

  • 2.
    Drys med lidt salt og skær hver skive i to på tværs.

  • 3.
    Pil kødet ud af hummeren og del det i mindre stykker.

  • 4.
    Skær melon i små tern.

  • 5.
    Vend hummer og melon sammen med sesamolie, ingefær, soja og citronsaft.

  • 6.
    Anret på rugbrødet med et drys purløg.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7169 kj / 1713 kcal
Næringsindhold pr. 100g
482 kj / 115 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 55.5 %15.7 g
Kulhydrat: 25.6 %7.3 g
Fedt: 18.9 %2.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;