Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Julekager og konfekt
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Rugcanapéer med hummer og melon
Rugcanapéer med hummer og melon
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 skiver rugbrød (tynde skiver)
1 spsk vindruekerneolie
1 groft salt
1 kogt hummer
75 g galiamelon
1 tsk sesamolie
1 tsk revet frisk ingefær
2 tsk sojasauce
2 tsk friskpresset citronsaft
1 spsk hakket purløg
SÅDAN GØR DU
1.
Pensl brødet med olie og rist det sprødt i ovnen i 10 min. ved 180°C.
2.
Drys med lidt salt og skær hver skive i to på tværs.
3.
Pil kødet ud af hummeren og del det i mindre stykker.
4.
Skær melon i små tern.
5.
Vend hummer og melon sammen med sesamolie, ingefær, soja og citronsaft.
6.
Anret på rugbrødet med et drys purløg.
Fisk og skaldyr
Frugt
Forret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7169 kj / 1713 kcal
Næringsindhold pr. 100g
482 kj / 115 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
55.5 %
15.7 g
Kulhydrat:
25.6 %
7.3 g
Fedt:
18.9 %
2.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;