Rugbrødsandwich med torske salat

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
rugbroedssandwich
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

Torskesalat:

400 g rester af torskefilet med rød pesto

1 spsk. sennep, grov

1 lille rødløg i tern

2 spsk. dild, hakket

2 spsk. creme fraiche 38%

Salt og kværnet peber

 

Fyld:

1 håndfuld ærteskud

8 almindelige skiver rugbrød, fuldkorn

Sådan gør du

Brug rester af torskefilet til at lave en salat til rugbrødssandwich.

Pluk rester af torskefilet i en skål og bland det sammen med grov sennep, rødløg i tern, hakket dild og creme fraiche. Smag til med salt og kværnet peber.

Fordel blandingen på 4 stykker rugbrød, kom ærteskud på og luk med en skive rugbrød. Giv hver sandwich et lille pres og server straks eller pak dem ind i madpakkepapir.

 

 

 

Energi pr. person:  1336 Kj/  319 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein:  10,1 g.
Kulhydrat: 17 g.

Fedt: 2,4 g.