Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Halloween
julebag
Hjem
Opskrifter
Rugbrød med solsikkefrø og øl
Rugbrød med solsikkefrø og øl
Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
2 personer
175 g skårne rugkerner
3 dl vand
2½ dl kærnemælk
2½ dl hvidtøl
25 g gær
15 g groft salt
350 g groft rugmel
75 g hvedemel
100 g solsikkekerner
50 g hørfrø
3 spsk blå birkes
1 spsk smør
SÅDAN GØR DU
1.
Giv rugkernerne et opkog i vandet.
2.
Sluk for varmen og bland med kærnemælk og hvidtøl.
3.
Opløs gæren i blandingen og tilsæt salt, rugmel, hvedemel, solsikkefrø og hørfrø.
4.
Rør dejen sammen.
5.
Smør en form med smør og drys bunden og siderne med to spsk birkes.
6.
Kom dejen i formen og stil den hævning i 2 timer.
7.
Drys den sidste spsk birkes over og bag rugbrødet i 1½ time ved 180°C.
Klima Kærlig opskrift
Brød og kager
Brød og boller
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13528 kj / 3233 kcal
Næringsindhold pr. 100g
827 kj / 198 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
5.9 g
Protein:
13.1 %
6.4 g
Kulhydrat:
55.5 %
27.0 g
Fedt:
30.7 %
6.9 g
Alkohol:
0.7 %
0.2 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;