Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Rosastegt culottesteg med gratineret asparges salat
Rosastegt culottesteg med gratineret asparges salat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
900 g okseculotter
250 g grønne asparges
4 tomater
1 grofthakket rødløg
1 finthakket fed hvidløg
1 spsk olivenolie
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
75 g Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer
2 dl Arla Karolines Køkken® Bearnaisesauce
aspargeskartoffel
frisk basilikum
Sådan gør du
1.
Tør culotten og fjern eventuelle sener og hinder.
2.
Rids fedtkanten og læg stegen på en tør, kold pande med fedtkanten nedad.
3.
Skru op til kraftig varme og brun den i ca. 5 min.
4.
Vend stegen og brun den ca. 1 min. på kødsiden.
5.
Drys stegen med salt og peber.
6.
Læg culotten på ovnens rist med den ridsede fedtkant opad og steg den i ca. 45 min. ved 165 grader°.
7.
Lad efterfølgende stegen hvile tildækket i 20 min.
8.
Knæk det bunden af asparges og læg dem på en bradepande med bagepapir, bag dem midt i ovnen i 5 min. ved 190 grader°.
9.
Skær tomaterne i grove tern og pil kernerne fra.
10.
Vend dem sammen med de øvrige ingredienser på nær osten og læg dem oven på de bagte aspages.
11.
Drys med gratineringsost og bag det i 7-9 min. ved 190 grader°.
12.
Pynt med basilikum og server sammen med skiver af culottesteg, bearnaise sauce og kartofler.
13.
Pynt med Basilikum Kog asparges kartofler som tilbehør.
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11685 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
640 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.7 g
Protein:
29.9 %
11.3 g
Kulhydrat:
5 %
1.9 g
Fedt:
65.1 %
11.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;