Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Rosastegt andebryst med mini-hasselback kartofler og rødkålstzatziki
Rosastegt andebryst med mini-hasselback kartofler og rødkålstzatziki
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
25 g klaret smør
3 fersk andebryster med skind
2 tsk havsalt
evt 2 spsk flydende honning
mini-hasselback kartofler:
16 mellem kartofler
50 g klaret smør
salt og friskkværnet peber
friske timianblad
rødkålstzatziki:
200 g drænet rødkål
1.5 dl creme fraiche 18%
1 knust fed hvidløg
0.5 tsk havsalt
friskkværnet peber
SÅDAN GØR DU
1.
Rens og klargør hasselback kartofler.
2.
Snit hver kartoffel i skiver, så skiverne ikke går helt igennem kartoflen.
3.
Sæt kartofler på bagepapir i en bradepande, og pensl hver kartoffel med klaret smør.
4.
Krydr med seasalt, kværnet peber og frisk timian.
5.
Giv dem 45 minutter ved 180°C varmluft.
6.
Dup andebrysterne med et stykke køkkenrulle, og skær eventuelt lidt af fedet fra rundt om andebrystet.
7.
Rids fedtet.
8.
Varm en pande op med klaret smør.
9.
Brun andebrysterne med fedtsiden nedad, til de er godt sprøde.
10.
Vend herefter andebrysterne og brun dem på den anden side.
11.
Kom andebrysterne i et passende ovnfast fad.
12.
Giv dem ca. 10-12 minutter ved 180°C varmluft i samme ovn som hasselback kartofler.
13.
Pensl evt. lidt flydende honning på skindet, så det bliver ekstra brunt og sprødt.
14.
Lad dem hvile inden udskæring.
15.
Vend alle ingredienser sammen til rødkålstzatziki og stil det på køl indtil servering.
16.
Anret på en tallerken med mini-hasselback kartofler, rødkålstzatziki og skiver af andebryst.
Grøntsager
Fjerkræ
Forret
Frokost
Dip og dressinger
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11548 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
492 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
29.9 %
8.6 g
Kulhydrat:
30.5 %
8.8 g
Fedt:
39.6 %
5.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;