4 personer
1 stk. Romaine salat
400 g kogte små kartofler i halve
1 glas grønne og sorte oliven i olie
250 g San Marzano cherrytomater,
i halve
4 æg, smilende i halve
2 ds. Captain Cook Årgangssardiner
Sennepsdressing:
1 spsk. dijonsennep
2 spsk. lys balsamico-eddike
1 fed hvidløg
1 tsk. sukker
½ tsk. seasalt
½ dl olivenolie
Tilbehør:
Brød
Skyl Romaine salat grundigt, og riv det i mindre stykker. Kog kartofler og lad dem køle af, halveres. Del tomater og kog æg til de er smilende. Pisk sennep sammen med lys balsamico-eddike, hvidløg, sukker og seasalt. Tilsæt olivenolie og pisk til en ensartet konsistens. Anret på 4 tallerkener eller et stort fad, plukket Romaine salat, med kartofler, oliven og tomater. Til sidst 3 sardiner og 2 halve smilende æg. Dryp med den cremede sennepsdressing.