Romaine salat med kartofler og sardiner

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer


1 stk. Romaine salat

400 g kogte små kartofler i halve

1 glas grønne og sorte oliven i olie

250 g San Marzano cherrytomater, 
i halve

4 æg, smilende i halve

2 ds. Captain Cook Årgangssardiner



Sennepsdressing:

1 spsk. dijonsennep

2 spsk. lys balsamico-eddike

1 fed hvidløg

1 tsk. sukker

½ tsk. seasalt

½ dl olivenolie



Tilbehør:

Brød

Sådan gør du

Skyl Romaine salat grundigt, og riv det i mindre stykker. Kog kartofler og lad dem køle af, halveres. Del tomater og kog æg til de er smilende. Pisk sennep sammen med lys balsamico-eddike, hvidløg, sukker og seasalt. Tilsæt olivenolie og pisk til en ensartet konsistens. Anret på 4 tallerkener eller et stort fad, plukket Romaine salat, med kartofler, oliven og tomater. Til sidst 3 sardiner og 2 halve smilende æg. Dryp med den cremede sennepsdressing.