HjemOpskrifterRøget laks med rygeostecreme, rødbede og rugbrødscrumble

Røget laks med rygeostecreme, rødbede og rugbrødscrumble

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 250 g rødbeder
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 spsk koldpresset rapsolie
  • salt og sort peber
  • 150 g rygeost
  • 100 g økologisk creme fraiche 9%
  • 250 g røget laks i skiver
  • 50 g rugbrødschips med salt
  • 1 tsk rosa peberkorn
  • 1 bundt frisk dild

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skræl rødbeden og skær den i strimler med en spiralizer eller i meget tynde strimler.

  • 2.
    Vend med citronsaft, rapsolie og lidt salt og peber.

  • 3.
    Rør rygeost sammen med creme fraiche og smag til med salt.

  • 4.
    Anret laksen på tallerkener og kom rygeost-cremen over.

  • 5.
    Pynt med rødbede og dild, knus rugbrødschips over, og drys med knust rosenpeber.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5285 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
606 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.3 g
Protein: 23.6 %8.4 g
Kulhydrat: 19.7 %7.0 g
Fedt: 56.7 %9.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;