Røget laks med rygeostecreme, rødbede og rugbrødscrumble

fork and spoon
Frokost
clock
0-30 min
Røget laks med rygeostecreme, rødbede og rugbrødscrumble
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

250 g rødbede

2 spsk. citronsaft

1 spsk. koldpresset rapsolie

Salt og sort peber

150 g rygeost

100 g creme fraiche 9%

250 g røget laks i skiver

50 g rugbrødschips

1 tsk. rosenpeber (kan udelades)

1 lille bdt. dild

Sådan gør du

Skræl rødbeden og skær den i strimler med en spiralizer eller i meget tynde strimler. Vend med citronsaft, rapsolie og lidt salt og peber.

Rør rygeost sammen med creme fraiche og smag til med salt.

Anret laksen på tallerkener og kom rygeost-cremen over. Pynt med rødbede og dild, knus rugbrødschips over, og drys med knust rosenpeber.

 

Energi pr. person: 1331KJ/318Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 20,9 g.
Kulhydrat: 6,1 g.
Fedt: 9,1 g.