Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Rødspættefilet med rejesalat, asparges og stenbiderrogn
Rødspættefilet med rejesalat, asparges og stenbiderrogn
Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 bundt grøn asparges
250 g rejer
100 g mayonnaise
2 spsk hakket frisk dild
1 tsk revet citronskal (usprøjtet)
salt og sort peber
4 rødspættefileter
1.5 dl hvedemel
1 æg
1.5 dl rasp
20 g smør
2 spsk vindruekerneolie
4 skiver franskbrød
pynt og tilbehør:
4 salatblade
100 g stenbiderrogn
frisk dild
citron (usprøjtet) i både
Sådan gør du
1.
Bræk den nederste del af aspargesene af.
2.
Kog dem i saltet vand i 2 min. og skyl med koldt vand.
3.
Tag 4 flotte asparges fra til servering og skær resten i 1 cm tykke skiver.
4.
Dup rejerne tørre med køkkenrulle og kom dem i en skål sammen med asparges-skiver, mayonnaise, dild og citronskal.
5.
Rør det sammen og smag til med salt og peber.
6.
Krydr rødspættefileterne med salt og peber.
7.
Kom mel, sammenpisket æg og rasp i hver sin dybe tallerken.
8.
Vend først fisken i mel, derefter i æg og til sidst i rasp.
9.
Smelt smørret sammen med olie i en pande og steg fisken ved middelhøj varme i 3 min. pr. side.
10.
Anret fisken på en skive ristet brød med salatblade, rejesalaten, stenbiderrogn, resten af aspargesene og kørvel og/eller dild.
Fisk og skaldyr
SPISETID opskrift
Frokost
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11588 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
778 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.6 g
Protein:
26.3 %
12.1 g
Kulhydrat:
27.9 %
12.8 g
Fedt:
45.8 %
9.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;