HjemOpskrifterRødløgsmarmelade med portvinssirup og nellike

Rødløgsmarmelade med portvinssirup og nellike

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
  • 3 rødløg
  • 1 spsk smør
  • 2½ dl hvid portvin
  • 50 g sukker
  • 10 hele nelliker
  • 2 spsk hvid balsamicoeddike
  • 1 tsk groft salt
  • sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær løgene i tykke både og steg dem ved middel varme i smør til de bliver blanke.

  • 2.
    Tilsæt portvin, sukker, nelliker, balsamicoeddike og salt og krydr med sort peber.

  • 3.
    Lad løgene simre i 10-15 min, til portvinen er kogt ind til en tyk sirup.

  • 4.
    Lad løgene køle af før servering.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3372 kj / 806 kcal
Næringsindhold pr. 100g
572 kj / 137 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 2.2 %0.7 g
Kulhydrat: 49.1 %16.5 g
Fedt: 14.2 %2.2 g
Alkohol: 34.5 %6.6 g
;