HjemOpskrifterRødbedecarpaccio med roastbeef, gedeost og dijonnaisedressing

Rødbedecarpaccio med roastbeef, gedeost og dijonnaisedressing

Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 250 g rødbeder
  • 200 g roastbeef i skiver (fra delikatessen)
  • 125 g friske gedeoste
  • 4 spsk dijonnaise
  • 4 spsk vand
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • salt og sort peber
  • 1 dl frisk basilikum
  • 1 dl mynte

Sådan gør du

  • 1.
    Skræl rødbederne og skær dem i meget tynde skiver, fx med et mandolinjern.

  • 2.
    Anret rødbeder sammen med roastbeef og gedeost.

  • 3.
    Rør en dressing sammen af dijonnaise, vand og citronsaft smagt til med salt og peber og hæld over.

  • 4.
    Pluk og drys krydderurterne over.

  • 5.
    Energi pr. person: 635KJ/152Kcal.

  • 6.
    Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 10 g.

  • 7.
    Kulhydrat: 5,5 g.

  • 8.
    Fedt: 10,3 g.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3135 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
425 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.1 g
Protein: 34.5 %8.6 g
Kulhydrat: 20.4 %5.1 g
Fedt: 45.1 %5.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;