Rødbedecarpaccio med roastbeef, gedeost og dijonnaisedressing

fork and spoon
Salater
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

250 g rødbeder
200 g roastbeef i skiver (fra Delikatessen)
125 g gedefriskost
4 spsk dijonnaise
4 spsk vand
1 spsk citronsaft.
Salt og peber.
1 håndfuld basilikum
1 håndfuld mynte

Sådan gør du

Skræl rødbederne og skær dem i meget tynde skiver, fx med et mandolinjern. Anret rødbeder sammen med roastbeef og gedeost. Rør en dressing sammen af dijonnaise, vand og citronsaft smagt til med salt og peber og hæld over. Pluk og drys krydderurterne over.

Energi pr. person: 635KJ/152Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10 g.
Kulhydrat: 5,5 g.
Fedt: 10,3 g.