Rød gløgg med tranebær og portvin

fork and spoon
Drikke
clock
30-60 min
Rød gløgg med tranebær og portvin
Del med en ven

Ingredienser

8 personer

½ l tranebærjuice.
4 spsk rørsukker. 
3 økologiske appelsiner.
12 nelliker. 
4 kanel-stænger.
6 stjerneanis.
1 vanilje-stang.
1 flaske rødvin.
½ l portvin. 
1 ubehandlet citron. 

 

Sådan gør du

Kom tranebærjuice i en gryde med rørsukker. Skræl to af appelsinerne med en kartoffelskræller og kom skrællen i gryden sammen med saften fra de to appelsiner, nelliker, kanelstænger, stjerneanis og en flækket vaniljestang. Lad det simre ved -meget svag varme i 30 min. Tilsæt rødvin og portvin og varm det op, uden at det koger. Server med skiver af appelsin og citron.

Energi pr. person: 581KJ/-139Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 0,2 g.
Kulhydrat: 10,3 g.
Fedt: 0,1 g.