HjemOpskrifterRød gløgg med tranebær og portvin

Rød gløgg med tranebær og portvin

Måltidstype:
Drikke
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

8 personer
  • 5 dl tranebær juice
  • 4 spsk rørsukker
  • 3 øko appelsiner
  • 12 hele nelliker
  • 4 kanelstænger
  • 6 stjerneanis
  • 1 vaniljestang
  • 1 flaske rødvin
  • 5 dl hvide portvin
  • 1 citron (usprøjtet)

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kom tranebærjuice i en gryde med rørsukker.

  • 2.
    Skræl to af appelsinerne med en kartoffelskræller og kom skrællen i gryden sammen med saften fra de to appelsiner, nelliker, kanelstænger, stjerneanis og en flækket vaniljestang.

  • 3.
    Lad det simre ved -meget svag varme i 30 min.

  • 4.
    Tilsæt rødvin og portvin og varm det op, uden at det koger.

  • 5.
    Server med skiver af appelsin og citron.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8282 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
373 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.1 g
Protein: 1.4 %0.3 g
Kulhydrat: 38.7 %8.5 g
Fedt: 1.6 %0.2 g
Alkohol: 58.3 %7.3 g
;