4 personer
200 g kartofler
200 g persillerod
200 g gulerod
1 løg
25 g revet parmesan
4 spsk. hvedemel
2 æg
Salt og sort peber
1 spsk. olie eller smeltet smør
200 g bacon i skiver
4 æg
1 lille bundt purløg
Skræl og riv kartofler, persillerødder og gulerødder groft. Klem så meget væde ud af dem, som du kan, og bland dem med revet løg, parmesan, hvedemel og æg. Krydr med salt og peber.
Varm et vaffeljern op, og pens det let med olie eller smør. Kom et par skefulde af rodfrugtblandingen i vaffeljernet, og bag vaflen sprød. Hold vaflerne lune i ovnen ved 150°C. Steg baconen sprød i en tør pande, og steg æggene til spejlæg. Server med de sprøde vafler og et drys purløg
Energi pr. person: 1751KJ/419Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,1 g.
Kulhydrat: 7,7 g.
Fedt: 7,8 g.