Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Rodfrugtsuppe med friteret gulerod
Rodfrugtsuppe med friteret gulerod
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 fed hvidløg, hakket
2 spsk olivenolie
0.5 frisk chili
2 laurbærblade
3 timianblade
1 liter hønsebouillon /grøntsagsbouillon
1 kg grøntsager i mindre stykker
200 g jordskokker
200 g pastinakker
200 g persillerødder
200 g gulerødder
200 g gule gulerødder
1 dl fløde
salt & friskkværnet peber
pynt: friterede gulerod i strimler
tilbehør: brød
Sådan gør du
1.
Varm olivenolien op i en stor gryde og sautér hvidløg, chili og grøntsager i mindre stykker i 5 min. uden at det tager farve.
2.
Kom laurbærblade, timian og bouillon ved til det dækker.
3.
Lad grøntsagerne koge i ca. 30 min til de er møre.
4.
Blend grøntsager og bouillon til ensartet konsistens.
5.
Hældes tilbage i gryden igen.
6.
Smag til med fløde, salt og friskkværnet peber.
7.
Friterede gulerodsstrimler: Lav tynde strimler af de lyse gulerødder.
8.
Varm 3 dl neutral olie op i en gryde.
9.
Dup gulerodsstrimler med køkken rulle.
10.
Nå olien er varm kom 2-3 stk. strimler i den varme olie og friteres.
11.
Tag dem op med lang pincet.
12.
Afdryp de friterede stykker gulerod på køkkenrulle.
13.
Anret den cremede rodfrugtsuppe med friterede gulerødder.
Grøntsager
Klima Kærlig opskrift
Forret
Suppe
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3384 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
157 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.3 g
Protein:
8.8 %
0.8 g
Kulhydrat:
54.9 %
5.1 g
Fedt:
36.3 %
1.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;