Rodfrugtrösti med stenbiderrogn og dildcreme

fork and spoon
Tilbehør
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

200 g gulerødder

200 g pastinak

300 g kartofler

1 lille løg

1 æg
75 g hvedemel

Salt og peber
½ dl majsolie til stegning
1 bundt dild

Revet skal af ½ usprøjtet citron

200 g flødeost
1 tsk citronsaft

150 g stenbiderrogn

Sådan gør du

Skræl rodfrugterne og riv dem groft. Klem dem og hæld overskydende vand fra. Riv løget i og bland med æg og hvedemel. Krydr med salt og peber. Steg blandingen til små rösti i en pande med lidt af majsolien ad gangen ved middel varme, så de ikke brænder på. Hold röstierne lune i ovnen efterhånden som de bliver færdige. Hak dilden fint og bland den og citronskal med flødeost og lidt peber. Smag stenbiderrognen til med citronsaft og salt. Server lune rösti med dildcreme og stenbiderrogn. 

 

 

Energi pr. person: 1552KJ/371Kcal.

 

Næringsindhold pr. 100 g.: 

Protein: 5,3 g.

 Kulhydrat: 14,3 g.

Fedt: 5,5 g.