HjemOpskrifterRodfrugtrösti med stenbiderrogn og dildcreme

Rodfrugtrösti med stenbiderrogn og dildcreme

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 200 g pastinakker
  • 200 g gulerødder
  • 300 g kartofler
  • 1 lille zittauerløg
  • 1 æg
  • 75 g hvedemel
  • salt og sort peber
  • ½ dl majs olie
  • 1 bundt dild
  • revet skal fra ½ citron (usprøjtet)
  • 200 g flødeost naturel 25%
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • 150 g stenbiderrogn

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skræl rodfrugterne og riv dem groft.

  • 2.
    Klem dem og hæld overskydende vand fra.

  • 3.
    Riv løget i og bland med æg og hvedemel.

  • 4.
    Krydr med salt og peber.

  • 5.
    Steg blandingen til små rösti i en pande med lidt af majsolien ad gangen ved middel varme, så de ikke brænder på.

  • 6.
    Hold röstierne lune i ovnen efterhånden som de bliver færdige.

  • 7.
    Hak dilden fint og bland den og citronskal med flødeost og lidt peber.

  • 8.
    Smag stenbiderrognen til med citronsaft og salt.

  • 9.
    Server lune rösti med dildcreme og stenbiderrogn.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7904 kj / 1889 kcal
Næringsindhold pr. 100g
569 kj / 136 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.7 g
Protein: 12.5 %4.2 g
Kulhydrat: 34.4 %11.5 g
Fedt: 53.1 %8.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;