4 personer
200 g gulerødder
200 g pastinak
300 g kartofler
1 lille løg
1 æg
75 g hvedemel
Salt og peber
½ dl majsolie til stegning
1 bundt dild
Revet skal af ½ usprøjtet citron
200 g flødeost
1 tsk citronsaft
150 g stenbiderrogn
Skræl rodfrugterne og riv dem groft. Klem dem og hæld overskydende vand fra. Riv løget i og bland med æg og hvedemel. Krydr med salt og peber. Steg blandingen til små rösti i en pande med lidt af majsolien ad gangen ved middel varme, så de ikke brænder på. Hold röstierne lune i ovnen efterhånden som de bliver færdige. Hak dilden fint og bland den og citronskal med flødeost og lidt peber. Smag stenbiderrognen til med citronsaft og salt. Server lune rösti med dildcreme og stenbiderrogn.
Energi pr. person: 1552KJ/371Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Protein: 5,3 g.
Kulhydrat: 14,3 g.
Fedt: 5,5 g.