Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Rodfrugtdeller med rødbede og persille
Rodfrugtdeller med rødbede og persille
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
300 g pastinakker
300 g persillerødder
300 g jordskokker
1 dl hvedemel
2 æg
100 g cheddarost, 22%
0.5 tsk muskatnød
1 tsk salt og sort peber
100 g rå rødbeder
1 dl bredbladet persille
smør til stegning
sesamfrø til pynt
Sådan gør du
1.
Skær pastinak, persillerod og jordskokker i mindre stykker, og kog dem møre i en gryde med rigeligt vand uden salt.
2.
Lad rodfrugterne dryppe af i en sigte, og mos dem herefter til mos med en gaffel eller et piskeris.
3.
Bland de mosede rodfrugter med hvedemel, æg, revet ost, muskatnød, salt og peber til en fast konsistens.
4.
Vend revet rå rødbede og persille i mosen.
5.
Varm en stor pande op med smør og neutral olie til stegning.
6.
Form mosen til runde deller og giv dem et let tryk, så de bliver lidt flade.
7.
Steg dem gyldne ved medium varme i ca. 3-4 minutter på hver side.
8.
Anret rodfrugtdellerne på et fad og pynt med ristet sesam og bredbladet persille._ Servér gerne din favoritsalat og en grøn pesto til_
Grøntsager
Klima Kærlig opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5749 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
447 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.7 g
Protein:
18 %
4.7 g
Kulhydrat:
51.2 %
13.5 g
Fedt:
30.8 %
3.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;