4 personer
200 g. mørk chokolade
100 g. ren rå marcipan
75 g. hele hasselnødder
75 g. hele mandler
1 usprøjtet appelsin
30 g. tørrede abrikoser i tern
1 franskbrødsform eller anden lille form.
Bagepapir
Hak chokoladen groft, kom den i en skål over et vandbad og smelt den langsomt.
Rist hasselnødderne på en pande til skallen bliver løs, kom dem på et stykke køkkenrulle og gnid skallen af. Rist mandlerne på en pande for at fremme smagen. Skær marcipanen i tern og lav strimler af den usprøjtede appelsin. Vend alle ingredienserne i den smeltede chokolade og kom massen i en franskbrøds form eller en anden lille form beklædt med bagepapir.
Kom formen i køleskabet i ca. 3 timer, og skær derefter den stivnede masse i grove tern, ca. 16 stk., og server.
Energi pr. person: 2665 Kj/ 635 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,2 g.
Kulhydrat: 40,5 g.
Fedt: 33,2 g.