Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Rockey road konfekt
Rockey road konfekt
Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
200 g mørk chokolade (ca. 70% kakao)
100 g marcipan
75 g hele hasselnødder
75 g hele mandler
1 appelsinskal (usprøjtet)
30 g tørrede abrikoser i tern
SÅDAN GØR DU
1.
Hak chokoladen groft, kom den i en skål over et vandbad og smelt den langsomt.
2.
Rist hasselnødderne på en pande til skallen bliver løs, kom dem på et stykke køkkenrulle og gnid skallen af.
3.
Rist mandlerne på en pande for at fremme smagen.
4.
Skær marcipanen i tern og lav strimler af den usprøjtede appelsin.
5.
Vend alle ingredienserne i den smeltede chokolade og kom massen i en franskbrøds form eller en anden lille form beklædt med bagepapir.
6.
Kom formen i køleskabet i ca. 3 timer, og skær derefter den stivnede masse i grove tern, ca. 16 stk., og server.
Snacks
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10160 kj / 2428 kcal
Næringsindhold pr. 100g
2095 kj / 501 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
5.0 g
Protein:
7.1 %
8.8 g
Kulhydrat:
38.8 %
47.8 g
Fedt:
54.1 %
30.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;