HjemOpskrifterRockey road konfekt

Rockey road konfekt

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

  • 200 g mørk chokolade (ca. 70% kakao)
  • 100 g marcipan
  • 75 g hele hasselnødder
  • 75 g hele mandler
  • 1 appelsinskal (usprøjtet)
  • 30 g tørrede abrikoser i tern

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Hak chokoladen groft, kom den i en skål over et vandbad og smelt den langsomt.

  • 2.
    Rist hasselnødderne på en pande til skallen bliver løs, kom dem på et stykke køkkenrulle og gnid skallen af.

  • 3.
    Rist mandlerne på en pande for at fremme smagen.

  • 4.
    Skær marcipanen i tern og lav strimler af den usprøjtede appelsin.

  • 5.
    Vend alle ingredienserne i den smeltede chokolade og kom massen i en franskbrøds form eller en anden lille form beklædt med bagepapir.

  • 6.
    Kom formen i køleskabet i ca. 3 timer, og skær derefter den stivnede masse i grove tern, ca. 16 stk., og server.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10160 kj / 2428 kcal
Næringsindhold pr. 100g
2095 kj / 501 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 5.0 g
Protein: 7.1 %8.8 g
Kulhydrat: 38.8 %47.8 g
Fedt: 54.1 %30.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;