Rockey road konfekt

fork and spoon
Snacks
clock
120+ min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

200 g. mørk chokolade

100 g. ren rå marcipan

75 g. hele hasselnødder

75 g. hele mandler

1 usprøjtet appelsin

30 g. tørrede abrikoser i tern

 

1 franskbrødsform eller anden lille form.

Bagepapir

Sådan gør du

Hak chokoladen groft, kom den i en skål over et vandbad og smelt den langsomt.

Rist hasselnødderne på en pande til skallen bliver løs, kom dem på et stykke køkkenrulle og gnid  skallen af. Rist mandlerne på en pande for at fremme smagen. Skær marcipanen i tern og lav strimler af den usprøjtede appelsin. Vend alle ingredienserne i den smeltede chokolade og kom massen i en franskbrøds form eller en anden lille form beklædt med bagepapir.

Kom formen i køleskabet i ca. 3 timer, og skær derefter den stivnede masse i grove tern, ca. 16 stk., og server.

 

Energi pr. person:  2665 Kj/   635 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,2 g.
Kulhydrat: 40,5 g.
Fedt: 33,2 g.