Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Roastbeef med urtesvampe og bagte figner
Roastbeef med urtesvampe og bagte figner
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
smør til stegning
1 roastbeef (ca. 800 g)
1 tsk havsalt
friskkværnet peber
1 løg
2 laurbærblade
0.25 liter vand
bagte figner:
8 friske figner
0.5 dl hvid balsamicoeddike
1 spsk friskpresset citronsaft
2 spsk akaciehonning
50 g skyllet rucolasalat
rosmarin-svampe:
500 g rensede svampe, fx champignon og østershatte i mindre stykker
2 spsk olivenolie
2 hakkede fed hvidløg
1 spsk hakket frisk rosmarin
20 smør
1 dl hakket kruspersille
salt og friskkværnet peber
SÅDAN GØR DU
1.
Lad smørret bruse op i en stegegryde.
2.
Brun kødet grundigt på alle sider og krydr med salt og peber.
3.
Tilsæt løg, laurbærblade og vand.
4.
Lad kødet simre under låg til en kernetemperatur på 55°.
5.
Tag kødet op og lad det hvile tildækket i 20 min.
6.
Sigt skyen fra gryden og jævn den med maizena – smag til med salt og peber.
7.
Pisk balsamico, citronsaft og akaciehonning sammen.
8.
Vend forsigtigt fignerne i blandingen og bag dem ved 200° i 20 min.
9.
Varm en pande op på fuldt blus og varm den godt op.
10.
Tilsæt olie, rosmarin og svampe.
11.
Rist ved hård varme til svampene er gyldne.
12.
Tilsæt hvidløg og rør rundt.
13.
Til sidst tilsættes smør og hakket persille.
14.
Smag til med salt og peber.
15.
Bland figner med rucola.
16.
Skær tynde skiver af kødet og anret med skysauce, figner og ristede svampe.
17.
Server evt. med stegt græskar eller kartofler.
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8873 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
360 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.0 g
Protein:
47.3 %
10.0 g
Kulhydrat:
20.6 %
4.4 g
Fedt:
32.1 %
3.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;