Roastbeef med bearnaise, syltede perleløg og kartoffelchips

fork and spoon
Frokost
clock
0-30 min
Roastbeef med bearnaise, syltede perleløg og kartoffelchips
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 skiver rugbrød

1 spsk. smør

150 g roastbeef

75 g kold, færdiglavet bearnaisesauce fra køl

100 g cherrytomater

3 spsk. syltede perleløg

1 håndfuld kartoffelchips

1 håndfuld frisk timian

Sådan gør du

Smør rugbrødet med smør, og anret roastbeef oven på. Kom små skefulde bearnaise oven på, og pynt med cherrytomat, syltede perleløg, kartoffelchips og timian. 

 

Energi pr. pers.: 1512KJ/361Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 9,4 g. 
Kulhydrat: 15,4 g. 
Fedt: 16,7 g.