4 personer
500 g rosenkål
1 mellem butternut squash
1 spsk olivenolie
250 g bacon i skiver
25 g parmesan
1 granatæble
salt og sort peber
Fjern de yderste blade fra rosenkålen og halvér dem. Skræl squashen, flæk den og skrab kernerne ud. Skær squashen i grove tern. Vend squash og rosenkål med olivenolie, krydr med salt og peber og bred det ud i en bradepande. Bages i 35 min ved 200 gr.
Steg imens bacon sprødt og hak det groft. Brug en træske til slå hele vejen rundt om granatæblet. Del det så i to og vrid kernerne ud. Pas på – det kan godt sprøjte.
Drys granatæble, bacon og groftrevet parmesan over rosenkål og squash.
Energi pr. person: 1303KJ/311Kcal
Næringsindhold pr. 100g
Protein: 5,3g
Kulhydrat: 5,6g
Fedt: 5,4g