HjemOpskrifterRistet rosenkål og butternut squash med bacon og granatæble

Ristet rosenkål og butternut squash med bacon og granatæble

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 500 g rosenkål
  • 1 mellem butternut squash
  • 1 spsk olivenolie
  • 250 g bacon i skiver
  • 25 g parmesanost
  • 1 granatæble
  • salt & sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Fjern de yderste blade fra rosenkålen og halvér dem.

  • 2.
    Skræl squashen, flæk den og skrab kernerne ud.

  • 3.
    Skær squashen i grove tern.

  • 4.
    Vend squash og rosenkål med olivenolie, krydr med salt og peber og bred det ud i en bradepande.

  • 5.
    Bages i 35 min ved 200 gr.

  • 6.
    Steg imens bacon sprødt og hak det groft.

  • 7.
    Brug en træske til slå hele vejen rundt om granatæblet.

  • 8.
    Del det så i to og vrid kernerne ud.

  • 9.
    Pas på – det kan godt sprøjte.

  • 10.
    Drys granatæble, bacon og groftrevet parmesan over rosenkål og squash.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6457 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
331 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.8 g
Protein: 18.6 %3.6 g
Kulhydrat: 20.7 %4.0 g
Fedt: 60.7 %5.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;