Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 20

Lør: 10 - 18

Søn: lukket

 

Ristet gnocchi og grønkål med dadler og appelsin

0-30 min
4 personer

Ingredienser

500 g gnocchi

250 g grønkål

100 g dadler

50 g valnødder

1 appelsin

1 romaine salathoved
2 spsk balsamico

4 spsk olivenolie

Salt og sort peber

Om råvarerne

Kog gnocchien i 2 minutter i saltet vand, og sigt vandet fra. Fjern stilkene fra grønkålen, og riv den i grove stykker. Fjern stenene fra dadlerne, og del dem i halve. Hak valnødderne groft. Skær skallen af appelsinen, og skær fileter ud. Skær Romaine salaten i grove stykker. Pres saften af resten af appelsinen og bland med balsamico og 2 spsk olivenolie. Krydr med salt og peber. Varm 1 spsk olie i en pande, og rist grønkålen ved høj varme i ca. 5 min. På en ren pande varmes resten af olien, og den kogte gnocchi steges gylden ved høj varme. Vend gnocchien sammen med grønkål, dadler, appelsinfileter, radicchio og dressing og drys med de hakkede valnødder. 

 

Energi pr. person: 1976KJ/472Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 3,4 g.

Kulhydrat: 28,4g.

Fedt: 5,2 g.

 

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Ristet gnocchi og grønkål med dadler og appelsin

Kog gnocchien i 2 minutter i saltet vand, og sigt vandet fra. Fjern stilkene fra grønkålen, og riv den i grove stykker. Fjern stenene fra dadlerne, og del dem i halve. Hak valnødderne groft. Skær skallen af appelsinen, og skær fileter ud. Skær Romaine salaten i grove stykker. Pres saften af resten af appelsinen og bland med balsamico og 2 spsk olivenolie. Krydr med salt og peber. Varm 1 spsk olie i en pande, og rist grønkålen ved høj varme i ca. 5 min. På en ren pande varmes resten af olien, og den kogte gnocchi steges gylden ved høj varme. Vend gnocchien sammen med grønkål, dadler, appelsinfileter, radicchio og dressing og drys med de hakkede valnødder. 

 

Energi pr. person: 1976KJ/472Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 3,4 g.

Kulhydrat: 28,4g.

Fedt: 5,2 g.