Ristede asparges med hvidløgsdrys og citron

fork and spoon
Tilbehør
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 tyk skive hvedebrød.
1 fed hvidløg. 
3 spsk olivenolie.
Salt og sort peber. 
2 bdt grønne asparges.
½ lille potte basilikum.
½ ubehandlet citron.

 

Sådan gør du

Riv eller blend brødet til grov rasp. Knus hvidløget. Varm to spsk olie på en pande og rist brødkrummer og hvidløg gyldent. Krydr med salt og peber. Knæk bundene af aspargesene og rist dem på en pande med en spsk olivenolie i et par minutter – gør det ad to omgange, hvis der ikke er plads på panden. Anret asparges på et fad med hvidløgsdrys, basilikumblade og revet citronskal og dryp af citronsaft.

Energi pr. person: 922KJ/220Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,1 g.
Kulhydrat: 15 g.
Fedt: 6,2 g.