HjemOpskrifterRistede asparges med hvidløgsdrys og citron
Ristede asparges med hvidløgsdrys og citron
Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
Ingredienser
4 personer
1 fed hvidløg
1 skive hvedebrød
3 spsk olivenolie
salt og sort peber
2 bundter grønne asparges
0.5 bæger frisk basilikum
0.5 citron (usprøjtet)
Sådan gør du
1.
Riv eller blend brødet til grov rasp.
2.
Knus hvidløget.
3.
Varm to spsk olie på en pande og rist brødkrummer og hvidløg gyldent.
4.
Krydr med salt og peber.
5.
Knæk bundene af aspargesene og rist dem på en pande med en spsk olivenolie i et par minutter – gør det ad to omgange, hvis der ikke er plads på panden.
6.
Anret asparges på et fad med hvidløgsdrys, basilikumblade og revet citronskal og dryp af citronsaft.