HjemOpskrifterRistede asparges med hvidløgsdrys og citron

Ristede asparges med hvidløgsdrys og citron

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 fed hvidløg
  • 1 skive hvedebrød
  • 3 spsk olivenolie
  • salt og sort peber
  • 2 bundter grønne asparges
  • 0.5 bæger frisk basilikum
  • 0.5 citron (usprøjtet)

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Riv eller blend brødet til grov rasp.

  • 2.
    Knus hvidløget.

  • 3.
    Varm to spsk olie på en pande og rist brødkrummer og hvidløg gyldent.

  • 4.
    Krydr med salt og peber.

  • 5.
    Knæk bundene af aspargesene og rist dem på en pande med en spsk olivenolie i et par minutter – gør det ad to omgange, hvis der ikke er plads på panden.

  • 6.
    Anret asparges på et fad med hvidløgsdrys, basilikumblade og revet citronskal og dryp af citronsaft.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2557 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
379 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.4 g
Protein: 10 %2.2 g
Kulhydrat: 27.3 %6.1 g
Fedt: 62.7 %6.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;