HjemOpskrifterRispapirruller med kylling og hoisindressing
Rispapirruller med kylling og hoisindressing
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
Ingredienser
4 personer
1 bbq marineret kylling
1 peberfrugt
150 g sukkerærter
4 forårsløg
0.5 g agurk
2 gulerødder
1 hjertesalat
1.5 dl thai-basilikum
100 g ristede saltede peanuts
1 frisk chili
150 g hoisinsauce
2 spsk sesamolie
1 spsk sesamfrø
2 spsk sojasauce
12 plader rispapir
Sådan gør du
1.
Pil kødet af kyllingen, og del det i trevler.
2.
Hold det lunt under et stykke folie.
3.
Skær peberfrugt, sukkerærter, forårsløg, agurk, gulerødder og hjertesalat i tynde strimler, og anret på et stort fad sammen med thaibasilikum, peanuts og hakket chili.
4.
Rør en dressing sammen af hoisinsauce, sesamolie, sesamfrø og soja.
5.
Dyp hvert stykke rispapir i en skål med vand, og lad den ligge på tallerkenen i 1 min.
6.
Kom så forskelligt fyld på og lidt dressing, og rul den sammen ved først at folde siderne ind over fyldet, og derpå rulle den.
7.
Det er hyggeligt at lade folk lave deres egne ruller.