HjemOpskrifterRispapirruller med kylling og hoisindressing

Rispapirruller med kylling og hoisindressing

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 bbq marineret kylling
  • 1 peberfrugt
  • 150 g sukkerærter
  • 4 forårsløg
  • ½ g agurk
  • 2 gulerødder
  • 1 hjertesalat
  • 1½ dl thai-basilikum
  • 100 g ristede saltede peanuts
  • 1 chili
  • 150 g hoisinsauce
  • 2 spsk sesamolie
  • 1 spsk sesamfrø
  • 2 spsk sojasauce
  • 12 plader rispapir

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Pil kødet af kyllingen, og del det i trevler.

  • 2.
    Hold det lunt under et stykke folie.

  • 3.
    Skær peberfrugt, sukkerærter, forårsløg, agurk, gulerødder og hjertesalat i tynde strimler, og anret på et stort fad sammen med thaibasilikum, peanuts og hakket chili.

  • 4.
    Rør en dressing sammen af hoisinsauce, sesamolie, sesamfrø og soja.

  • 5.
    Dyp hvert stykke rispapir i en skål med vand, og lad den ligge på tallerkenen i 1 min.

  • 6.
    Kom så forskelligt fyld på og lidt dressing, og rul den sammen ved først at folde siderne ind over fyldet, og derpå rulle den.

  • 7.
    Det er hyggeligt at lade folk lave deres egne ruller.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
24766 kj / 5919 kcal
Næringsindhold pr. 100g
826 kj / 197 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 44.2 %21.5 g
Kulhydrat: 15.1 %7.3 g
Fedt: 40.7 %9.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;