Rispapirruller med kylling og hoisindressing

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Rispapirruller med kylling og hoisindressing
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 stegt BBQ-kylling

1 peberfrugt

150 g sukkerærter

4 forårsløg

½ agurk

2 gulerødder

1 hjertesalat

1 bundt thaibasilikum

100 g ristede saltede peanuts

1 chili

150 g hoisinsauce

2 spsk. sesamolie

1 spsk. sesamfrø

2 spsk. soja

1 pakke rispapir

Sådan gør du

Pil kødet af kyllingen, og del det i trevler. Hold det lunt under et stykke folie. Skær peberfrugt, sukkerærter, forårsløg, agurk, gulerødder og hjertesalat i tynde strimler, og anret på et stort fad sammen med thaibasilikum, peanuts og hakket chili. Rør en dressing sammen af hoisinsauce, sesamolie, sesamfrø og soja. Dyp hvert stykke rispapir i en skål med vand, og lad den ligge på tallerkenen i 1 min. Kom så forskelligt fyld på og lidt dressing, og rul den sammen ved først at folde siderne ind over fyldet, og derpå rulle den. Det er hyggeligt at lade folk lave deres egne ruller.

 

Energi pr. person: 3184KJ/761Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,9 g.
Kulhydrat: 14,1 g.
Fedt: 10 g.