Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Risotto med ristede svampe
Risotto med ristede svampe
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
3 spsk smør
500 g blandede svampe
1 spsk olivenolie
salt og sort peber
2 skalotteløg
3 fed hvidløg
1 spsk frisk timian
4 dl risottoris
2 dl hvidvin
1 liter hønsebouillon
100 g revet parmigiano reggiano
1 spsk friskpresset citronsaft
Sådan gør du
1.
Skær svampene i skiver og smelt 1 spsk. smør sammen med olivenolie i en pande.
2.
Rist svampene ved høj varme og krydr med salt og peber.
3.
Sluk for varmen, når svampene er gyldne i kanten.
4.
Hak skalotteløg og hvidløg fint.
5.
Smelt 1 spsk. smør i en sauterpande og steg løg og hvidløg et par minutter.
6.
Kom ris og timian i panden og steg videre et minut.
7.
Hæld vin og svampe i og tilsæt herefter bouillon lidt ad gangen, så risene kan suge det til sig efterhånden.
8.
Rør jævnligt rundt og sørg for at risene aldrig koger tørre.
9.
Efter 15 min. er risene al dente og cremede.
10.
Tilsæt parmesan og citronsaft samt den sidste spsk. smør og servér straks.
Klima Kærlig opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9750 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
432 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
12.9 %
3.3 g
Kulhydrat:
48.1 %
12.2 g
Fedt:
33.2 %
3.9 g
Alkohol:
5.8 %
0.8 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;