Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Risotto med mascarpone, ærter og stegt rødspættefilet
Risotto med mascarpone, ærter og stegt rødspættefilet
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 spsk smør
200 g risottoris
2 dl tør hvidvin
7 dl grøntsagsbouillon eller hønsebouillon
groft salt
friskkværnet peber
200 g ærter
100 g mascarpone
100 g revet parmigiano reggiano
1 tsk citronskal (usprøjtet)
400 g rødspættefileter
2 spsk fuldkornshvedemel
1 spsk smør
1 spsk olivenolie til stegning
Pynt: ærteskud
Sådan gør du
1.
Hak skalotteløg og hvidløg fint.
2.
Smelt 1 spsk smør i en gryde og steg skalotteløgene et par minutter.
3.
Tilsæt hvidløg og ris og steg videre et minut.
4.
Hæld vinen ved og kog den ind.
5.
Begynd så at tilsætte bouillon lidt ad gangen.
6.
Lad risene absorbere væden, før der tilsættes mere.
7.
Fortsæt til al væden er brugt, ca. 12 min.
8.
Kom ærter i og lad dem varme igennem.
9.
Rør til sidst mascarpone, parmesan og citronskal i og smag til med salt og godt med friskkværnet sort peber.
10.
Smelt 1 spsk smør i en pande sammen med olien.
11.
Fold fiskefileterne en gang og krydr med salt og peber. Drys dem let med melet.
12.
Steges i smør i 3-4 min pr. side.
13.
Server fisken over risottoen. Pynt med ærteskud.
Fisk og skaldyr
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11193 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
555 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.9 g
Protein:
29.2 %
9.5 g
Kulhydrat:
29.6 %
9.6 g
Fedt:
36.1 %
5.4 g
Alkohol:
5.1 %
0.9 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;