Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Risnudler med peanuts og sød chilisovs

Ingen bedømmelser endnu
0-30 min
4 personer

Ingredienser

250 g risnudler/rice sticks

2 spsk. peanutbutter

3 spsk. vand

4 spsk. soja

2 spsk. hvidvinseddike

4 spsk. sød chilisovs

1 fed hvidløg

1 gul peberfrugt

1 squash

1 porre

75 g ristede, saltede peanuts

1 spsk. vindruekerneolie eller kokosolie

Læg risnudlerne i blød i koldt vand. Rør peanutbutter sammen med vand, soja, hvidvinseddike og chilisovs. Hak hvidløget fint og skær peberfrugt, squash og porre i strimler. Hak peanuts groft.

Varm olien i en wok og kom hvidløg i. Steg det ganske kort og tilsæt så alle grøntsagerne. Steg i 2 min. og tilsæt sojablandingen og nudlerne. Vend det sammen i wokken og steg videre i 3-4 min. til det hele er varmt. Server med drys af peanuts.

 

Energi pr. person: 2071KJ/495Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,7 g.
Kulhydrat: 23,4 g.
Fedt: 5,2 g.

Risnudler med peanuts og sød chilisovs

Læg risnudlerne i blød i koldt vand. Rør peanutbutter sammen med vand, soja, hvidvinseddike og chilisovs. Hak hvidløget fint og skær peberfrugt, squash og porre i strimler. Hak peanuts groft.

Varm olien i en wok og kom hvidløg i. Steg det ganske kort og tilsæt så alle grøntsagerne. Steg i 2 min. og tilsæt sojablandingen og nudlerne. Vend det sammen i wokken og steg videre i 3-4 min. til det hele er varmt. Server med drys af peanuts.

 

Energi pr. person: 2071KJ/495Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,7 g.
Kulhydrat: 23,4 g.
Fedt: 5,2 g.