HjemOpskrifterRisnudler med peanuts og sød chilisovs

Risnudler med peanuts og sød chilisovs

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 250 g tørrede risnudler
  • 2 spsk peanuts
  • 3 spsk vand
  • 4 spsk sojasauce
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 4 spsk sød chilisauce
  • 1 fed hvidløg
  • 1 gul peberfrugt
  • 1 grøn squash
  • 1 porre
  • 75 spsk ristede peanuts
  • 1 spsk vindruekerneolie

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Læg risnudlerne i blød i koldt vand.

  • 2.
    Rør peanutbutter sammen med vand, soja, hvidvinseddike og chilisovs.

  • 3.
    Hak hvidløget fint og skær peberfrugt, squash og porre i strimler.

  • 4.
    Hak peanuts groft.

  • 5.
    Varm olien i en wok og kom hvidløg i.

  • 6.
    Steg det ganske kort og tilsæt så alle grøntsagerne.

  • 7.
    Steg i 2 min. og tilsæt sojablandingen og nudlerne.

  • 8.
    Vend det sammen i wokken og steg videre i 3-4 min. til det hele er varmt.

  • 9.
    Server med drys af peanuts.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7881 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
874 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.1 g
Protein: 8.8 %4.5 g
Kulhydrat: 58.7 %30.2 g
Fedt: 32.5 %7.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;